Ryöstö Keravan asema-aukiolla – asianomistajaa etsitään

NordenBladet — Viiden henkilön epäillään ryöstäneen tiistaina 1.8. aamuyöstä väkivaltaa käyttämällä Gucci -merkkisen lippalakin toistaiseksi tuntemattomaksi jääneeltä mieheltä Keravan asema-aukiolla.Silminnäkijöiden mukaan neljän miehen ja yhden naisen nähtiin piirittäneen ja retuuttaneen juna-aseman laiturilla miestä, joka pääsi lopulta pakenemaan juosten tilanteesta pois. Joukko oli sen jälkeen poistunut Keravan keskustan suuntaan, josta Itä-Uudenmaan poliisin partio tavoitti heidät hieman myöhemmin. Ryöstetty lippalakki saatiin epäillyiltä tekijöiltä poliisin haltuun. Ryöstetty henkilö ei ole ollut tapauksesta yhteydessä hätäkeskukseen eikä hänen henkilöllisyytensä ole poliisin tiedossa. Itä-Uudenmaan poliisi pyytää kyseistä ryöstön uhriksi joutunutta asianomistajaa ilmoittautumaan sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai soittamaan puhelinnumeroon 02954 13636 tapahtuman selvittämiseksi.  

Viiden henkilön epäillään ryöstäneen tiistaina 1.8. aamuyöstä väkivaltaa käyttämällä Gucci -merkkisen lippalakin toistaiseksi tuntemattomaksi jääneeltä mieheltä Keravan asema-aukiolla.

Silminnäkijöiden mukaan neljän miehen ja yhden naisen nähtiin piirittäneen ja retuuttaneen juna-aseman laiturilla miestä, joka pääsi lopulta pakenemaan juosten tilanteesta pois. Joukko oli sen jälkeen poistunut Keravan keskustan suuntaan, josta Itä-Uudenmaan poliisin partio tavoitti heidät hieman myöhemmin. Ryöstetty lippalakki saatiin epäillyiltä tekijöiltä poliisin haltuun. 

Ryöstetty henkilö ei ole ollut tapauksesta yhteydessä hätäkeskukseen eikä hänen henkilöllisyytensä ole poliisin tiedossa. Itä-Uudenmaan poliisi pyytää kyseistä ryöstön uhriksi joutunutta asianomistajaa ilmoittautumaan sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai soittamaan puhelinnumeroon 02954 13636 tapahtuman selvittämiseksi. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory