Epäiltyjä rattijuopumuksia Pohjois-Savossa

NordenBladet — Töhrijä ja alkoholivarkaat kiinni verekseltään KuopiossaPoliisi sai sunnuntaina klo 11 aikaan Hätäkeskuksesta ilmoituksen epämääräisesti ajavasta henkilöautosta Vehmersalmentiellä Vehmersalmella. Poliisi tavoitti auton ja havaitsi autoa kuljettaneen ja ajokiellossa olevan naisen olevan selvästi päihtynyt. Puhalluskoe oli nolla, mutta henkilön epäillään olleen päihtynyt muista aineista.Poliisi sai sunnuntaina illalla Hätäkeskuksesta ilmoituksen, jonka mukaan joku henkilö on juuri maalannut spraymaalilla Kuopion rautatieaseman seinää. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan rikoksesta epäillyn nuoren miehen, jonka hallussa oli maaleja. Tapausta tutkitaan vahingontekona.Poliisi sai maanantaina puoli yhden jälkeen Hätäkeskuksesta ilmoituksen epäilyttävästi ajaneesta autosta. Poliisi tavoitti auton Siilinjärvellä VT 9:llä Toivalan kohdalla. Autoa ajoi ajo-oikeudeton mies, jolla oli kyydissä yksi matkustaja. Puhallskoe oli nolla, mutta kuljettajan epäillään olleen päihtynyt muista aineista. Kuljettajan hallusta takavarikoitiin epäiltyjä huumausaineita.Vartijat ilmoittivat Hätäkeskukseen maanantaina puoli neljän aikaan, että Kuopion Saanassa on käynyt varkaita. Vartijat olivat havainneet kahden nuoren henkilön paenneen paikalta. Poliisipartio tavoitti kaksi rikoksesta epäiltyä henkilöä vartijoiden ilmoittamasta pakosuunnasta. Henkilöiden hallussa oli anastettuja alkoholijuomia. Tapausta tutkitaan varkaus rikoksena. 

Töhrijä ja alkoholivarkaat kiinni verekseltään Kuopiossa

Poliisi sai sunnuntaina klo 11 aikaan Hätäkeskuksesta ilmoituksen epämääräisesti ajavasta henkilöautosta Vehmersalmentiellä Vehmersalmella. Poliisi tavoitti auton ja havaitsi autoa kuljettaneen ja ajokiellossa olevan naisen olevan selvästi päihtynyt. Puhalluskoe oli nolla, mutta henkilön epäillään olleen päihtynyt muista aineista.

Poliisi sai sunnuntaina illalla Hätäkeskuksesta ilmoituksen, jonka mukaan joku henkilö on juuri maalannut spraymaalilla Kuopion rautatieaseman seinää. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan rikoksesta epäillyn nuoren miehen, jonka hallussa oli maaleja. Tapausta tutkitaan vahingontekona.

Poliisi sai maanantaina puoli yhden jälkeen Hätäkeskuksesta ilmoituksen epäilyttävästi ajaneesta autosta. Poliisi tavoitti auton Siilinjärvellä VT 9:llä Toivalan kohdalla. Autoa ajoi ajo-oikeudeton mies, jolla oli kyydissä yksi matkustaja. Puhallskoe oli nolla, mutta kuljettajan epäillään olleen päihtynyt muista aineista. Kuljettajan hallusta takavarikoitiin epäiltyjä huumausaineita.

Vartijat ilmoittivat Hätäkeskukseen maanantaina puoli neljän aikaan, että Kuopion Saanassa on käynyt varkaita. Vartijat olivat havainneet kahden nuoren henkilön paenneen paikalta. Poliisipartio tavoitti kaksi rikoksesta epäiltyä henkilöä vartijoiden ilmoittamasta pakosuunnasta. Henkilöiden hallussa oli anastettuja alkoholijuomia. Tapausta tutkitaan varkaus rikoksena.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory