Rovaniemellä rattijuopumuksia, pahoinpitelyitä ja mahdollinen hiipparihavainto

NordenBladet — Useat rattijuopumukset ovat työllistäneet poliisia viikonlopun aikana.Poliisi sai lauantaina myöhään illalla Rovaniemen Oikaraiseen ilmoituksen miehestä, joka oli ensin pahoinpidellyt ilmoittajaa ja tämän jälkeen lähtenyt ajamaan luvatta ilmoittajan autolla vahvasti päihtyneenä. Kyseinen ajoneuvo löytyi tien laidasta ja mies hetken kuluttua poliisikoiran avulla metsästä piileskelemästä. Mies ei noudattanut poliisin käskytystä ja vastusti kiinniottoa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja pahoinpitelystä.Myöhemmin samana yönä poliisille ilmoitettiin Muurolassa kolmea henkilö pahoinpidelleestä miehestä. Poliisin partio ei tavoittanut epäiltyä, mutta tämän henkilöllisyys on tiedossa.Poliisi tavoitti Rovaniemen keskustan alueella sunnuntaina aamuyön ja aamun aikana vielä kaksi törkeän rattijuopumuksen puhaltanutta kuljettajaa. Mahdollinen hiipparihavainto PöykkölässäPoliisille ilmoitettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä miehestä, joka oli liikkunut rivitalon pihalla otsalampun kanssa. Poliisi on aiemmin saanut ilmoituksia mahdollisesta talojen pihalla liikkuvasta hiipparista Saarenkylän alueella. Asiaan liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa poliisin vihjenumeroon 0295466259, Whatsappiin 0504155803, sähköpostiin vihjeet.lappi@poliisi.fi tai akuutissa tilanteessa hätäkeskukseen. 

Useat rattijuopumukset ovat työllistäneet poliisia viikonlopun aikana.

Poliisi sai lauantaina myöhään illalla Rovaniemen Oikaraiseen ilmoituksen miehestä, joka oli ensin pahoinpidellyt ilmoittajaa ja tämän jälkeen lähtenyt ajamaan luvatta ilmoittajan autolla vahvasti päihtyneenä. Kyseinen ajoneuvo löytyi tien laidasta ja mies hetken kuluttua poliisikoiran avulla metsästä piileskelemästä. Mies ei noudattanut poliisin käskytystä ja vastusti kiinniottoa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja pahoinpitelystä.

Myöhemmin samana yönä poliisille ilmoitettiin Muurolassa kolmea henkilö pahoinpidelleestä miehestä. Poliisin partio ei tavoittanut epäiltyä, mutta tämän henkilöllisyys on tiedossa.

Poliisi tavoitti Rovaniemen keskustan alueella sunnuntaina aamuyön ja aamun aikana vielä kaksi törkeän rattijuopumuksen puhaltanutta kuljettajaa. 

Mahdollinen hiipparihavainto Pöykkölässä

Poliisille ilmoitettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä miehestä, joka oli liikkunut rivitalon pihalla otsalampun kanssa. Poliisi on aiemmin saanut ilmoituksia mahdollisesta talojen pihalla liikkuvasta hiipparista Saarenkylän alueella. Asiaan liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa poliisin vihjenumeroon 0295466259, Whatsappiin 0504155803, sähköpostiin vihjeet.lappi@poliisi.fi tai akuutissa tilanteessa hätäkeskukseen. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory