Rovaniemellä useita rattijuopumuksia, pahoinpitelyitä ja raiskaus

NordenBladet — Juopuneet ja pahoinpitelijät työllistivät poliisia Rovaniemen alueella perjantain ja lauantaiaamun aikana.Perjantaina aamulla poliisin partio tavoitti sivullisen henkilön tekemän ilmoituksen perusteella Kemintieltä miehen, joka puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät luvut. Ennen pysäytystä ajoneuvo oli käynyt ojassa ja seilannut vastaantulijoiden kaistalla. Kuljettajaa epäillään täten myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.Perjantai-iltapäivästä lauantaiaamuun Rovaniemen kaupungin alueella poliisin haaviin jäi lisäksi kaksi törkeän rattijuopumuksen puhaltanutta kuljettajaa sekä yksi huumausaineiden vaikutuksen alaisena autoa kuljettanut henkilö. Rattijuopot saatiin kiinni sivullisten tekemien ilmoitusten sekä poliisin oman valvonnan johdosta.Pahoinpitelyitä ja aggressiivista käytöstäPerjantai-iltana poliisi korjasi talteen miehen, joka käyttäytyi aggressiivisesti ja uhkaili tappavansa vartijan Lapin keskussairaalan aulassa. Miestä epäillään laittomasta uhkauksesta.Mieskaksikko pahoinpiteli kolmatta miestä Maakuntakadun kävelykatuosuudella Lordi-aukion lähistöllä perjantaina varhain aamuyöstä. Poliisi ei tavoittanut epäiltyjä, mutta tapahtumalla on useita silminnäkijöitä. Samalla paikalla oli perjantain ja lauantain välisen yönä mieshenkilö soittanut suutaan, käyttäytynyt aggressiivisesti ja pahoinpidellyt itselleen tuntematonta miestä. Poliisi otti epäillyn kiinni tapahtumapaikalta. Mies vastusti kiinniottoa, joten häntä epäillään myös virkamiehen vastustamisesta.Rovaniemellä tutkitaan myös perjantaina päivällä yksityisasunnossa tapahtuneeksi epäiltyä raiskausta. Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Juopuneet ja pahoinpitelijät työllistivät poliisia Rovaniemen alueella perjantain ja lauantaiaamun aikana.

Perjantaina aamulla poliisin partio tavoitti sivullisen henkilön tekemän ilmoituksen perusteella Kemintieltä miehen, joka puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät luvut. Ennen pysäytystä ajoneuvo oli käynyt ojassa ja seilannut vastaantulijoiden kaistalla. Kuljettajaa epäillään täten myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Perjantai-iltapäivästä lauantaiaamuun Rovaniemen kaupungin alueella poliisin haaviin jäi lisäksi kaksi törkeän rattijuopumuksen puhaltanutta kuljettajaa sekä yksi huumausaineiden vaikutuksen alaisena autoa kuljettanut henkilö. Rattijuopot saatiin kiinni sivullisten tekemien ilmoitusten sekä poliisin oman valvonnan johdosta.

Pahoinpitelyitä ja aggressiivista käytöstä

Perjantai-iltana poliisi korjasi talteen miehen, joka käyttäytyi aggressiivisesti ja uhkaili tappavansa vartijan Lapin keskussairaalan aulassa. Miestä epäillään laittomasta uhkauksesta.

Mieskaksikko pahoinpiteli kolmatta miestä Maakuntakadun kävelykatuosuudella Lordi-aukion lähistöllä perjantaina varhain aamuyöstä. Poliisi ei tavoittanut epäiltyjä, mutta tapahtumalla on useita silminnäkijöitä. 

Samalla paikalla oli perjantain ja lauantain välisen yönä mieshenkilö soittanut suutaan, käyttäytynyt aggressiivisesti ja pahoinpidellyt itselleen tuntematonta miestä. Poliisi otti epäillyn kiinni tapahtumapaikalta. Mies vastusti kiinniottoa, joten häntä epäillään myös virkamiehen vastustamisesta.

Rovaniemellä tutkitaan myös perjantaina päivällä yksityisasunnossa tapahtuneeksi epäiltyä raiskausta. Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory