Rattijuopumuksia, pahoinpitely ja polttoainevarkaus

NordenBladet — Joensuussa kortittomalle moottoripyöräilijälle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen huumeille. Joensuun Tuupovaarassa ravintolassa asioinut mies häiriköi ja pahoinpiteli toista asiakasta. Kontiolahdella henkilöauton kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat ja vastusti poliisia. Liperistä Polvirjäventieltä polttoainevarkaus, josta kaivataan vihjeitä.Poliisipartio pysäytti moottoripyöräilijän Joensuussa Kosti-Aaltosentiellä perjantai-iltana hieman ennen yhtätoista. Kuljettajalle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta (kuljettaja jäi kiinni kortitta ajosta kolmannen kerran vuoden sisällä). Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn ja lievään vahingontekoon Joensuun Tuupovaarassa ravintolassa perjantain ja lauantain välisenä yönä hieman ennen puolta kahta. Mies oli töninyt muita asiakkaita ja lyönyt lasituopilla yhtä asiakasta päähän, joka sai verta vuotavan vamman korvan seudulle. Mies toimitettiin poliisivankilaan. Poliisipartio pysäytti perjantain ja lauantain välisenä yönä puoli kolmen aikaan Kontiolahdella Keskuskadulla henkilöautoilijan, jolle tehdyn puhallustestin perusteella kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hänen epäillään syyllistyneen myös virkamiehen vastustamiseen koska hänet jouduttiin toimittamaan poliisin säilöön väkisin. Lisäksi hän potki poliisiauton kuljetustilan seiniä ja ovea.Liperissä Polvijärventiellä sijaitsevalla hiekkamontulla on 21-28.7 välisenä aikana murrettu kauhakuormaajan lukitus ja anastettu siitä noin 500 litraa polttoainetta sekä kuormaajan avaimet. Vihjeitä tapaukseen liittyen voi ilmoittaa sähköpostilla: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 41 5320. 

Joensuussa kortittomalle moottoripyöräilijälle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen huumeille. Joensuun Tuupovaarassa ravintolassa asioinut mies häiriköi ja pahoinpiteli toista asiakasta. Kontiolahdella henkilöauton kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat ja vastusti poliisia. Liperistä Polvirjäventieltä polttoainevarkaus, josta kaivataan vihjeitä.

Poliisipartio pysäytti moottoripyöräilijän Joensuussa Kosti-Aaltosentiellä perjantai-iltana hieman ennen yhtätoista. Kuljettajalle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta (kuljettaja jäi kiinni kortitta ajosta kolmannen kerran vuoden sisällä). 

Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn ja lievään vahingontekoon Joensuun Tuupovaarassa ravintolassa perjantain ja lauantain välisenä yönä hieman ennen puolta kahta. Mies oli töninyt muita asiakkaita ja lyönyt lasituopilla yhtä asiakasta päähän, joka sai verta vuotavan vamman korvan seudulle. Mies toimitettiin poliisivankilaan. 

Poliisipartio pysäytti perjantain ja lauantain välisenä yönä puoli kolmen aikaan Kontiolahdella Keskuskadulla henkilöautoilijan, jolle tehdyn puhallustestin perusteella kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hänen epäillään syyllistyneen myös virkamiehen vastustamiseen koska hänet jouduttiin toimittamaan poliisin säilöön väkisin. Lisäksi hän potki poliisiauton kuljetustilan seiniä ja ovea.

Liperissä Polvijärventiellä sijaitsevalla hiekkamontulla on 21-28.7 välisenä aikana murrettu kauhakuormaajan lukitus ja anastettu siitä noin 500 litraa polttoainetta sekä kuormaajan avaimet. Vihjeitä tapaukseen liittyen voi ilmoittaa sähköpostilla: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 41 5320.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory