Poliisi valvoo tänään alkavaa Kuopiorockia

NordenBladet — Itä-Suomen poliisi on mukana turvaamassa torstaina 27.7. alkavan Kuopiorockin esteetöntä kulkua Väinölänniemellä.Viime vuosina Kuopiorock on sujunut poliisin näkokulmasta hyvin, ja etenkin varsinaisella tapahtuma-alueella on ollut rauhallista. Tapahtuma-alueen läheisyydessä on ollut maltillisesti poliisitehtäviä ja rikosilmoituksia on tullut pieniä määriä. Poliisi valvoo erityisesti tie- ja vesiliikennettä sekä tapahtuma-alueen ulkopuolisia alueita, joilla tavataan tyypillisesti häiriökäyttäytymistä ja nujakointia. –  Väinölänniemen välittömässä läheisyydessä oleva vesialue on määritelty tapahtuma-alueeksi, eikä alueella saa tapahtuman aikana veneillä. Vesialueella on poijuja merkkinä alueen rajasta, kertoo ylikomisario Markus Taskinen. – Myös sähköskuuttien kanssa on syytä pitää järki päässä. Päihtyneenä ajaminen on rangaistava teko, jos aiheuttaa muille vaaraa. Esimerkiksi toisen henkilön kyyditseminen ei ole sallittua, muistuttaa Taskinen.Itä-Suomen poliisi suosittelee osallistujia tutustumaan Kuopiorockin turvallisuusohjeisiin tapahtumajärjestäjän verkkosivuilla sekä noudattamaan järjestyksenvalvojien ja viranomaisten antamia ohjeita.•    Kuopiorockin turvallisuusohjeet

Itä-Suomen poliisi on mukana turvaamassa torstaina 27.7. alkavan Kuopiorockin esteetöntä kulkua Väinölänniemellä.

Viime vuosina Kuopiorock on sujunut poliisin näkokulmasta hyvin, ja etenkin varsinaisella tapahtuma-alueella on ollut rauhallista. Tapahtuma-alueen läheisyydessä on ollut maltillisesti poliisitehtäviä ja rikosilmoituksia on tullut pieniä määriä. Poliisi valvoo erityisesti tie- ja vesiliikennettä sekä tapahtuma-alueen ulkopuolisia alueita, joilla tavataan tyypillisesti häiriökäyttäytymistä ja nujakointia. 

–  Väinölänniemen välittömässä läheisyydessä oleva vesialue on määritelty tapahtuma-alueeksi, eikä alueella saa tapahtuman aikana veneillä. Vesialueella on poijuja merkkinä alueen rajasta, kertoo ylikomisario Markus Taskinen

– Myös sähköskuuttien kanssa on syytä pitää järki päässä. Päihtyneenä ajaminen on rangaistava teko, jos aiheuttaa muille vaaraa. Esimerkiksi toisen henkilön kyyditseminen ei ole sallittua, muistuttaa Taskinen.

Itä-Suomen poliisi suosittelee osallistujia tutustumaan Kuopiorockin turvallisuusohjeisiin tapahtumajärjestäjän verkkosivuilla sekä noudattamaan järjestyksenvalvojien ja viranomaisten antamia ohjeita.

•    Kuopiorockin turvallisuusohjeet

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory