HÄMEEN POLIISIA TYÖLLISTI MONENLAISET TEHTÄVÄT

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli tehtäviä ympäri kihlakuntaa.HOLLOLANuori mies yritti anastaa tavaroita illalla Hollolan Prismasta. Mies oli syönyt suklaapatukoita sovituskopissa ja hän oli pukenut liikkeessä vaatteita päälleen. Miehellä oli tarkoitus poistua liikkeestä maksamatta tuotteita. Turvallisuustarkastusta tehtäessä miehen hallusta löytyi kaasusumutin. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja lievään ampuma- aserikokseen.  HÄMEENLINNAPoliisipartion tehdessä nuorelle miehelle turvallisuustarkastusta Idänpään S-marketin pihalla illalla, miehen hallusta löytyi puukko ja anastetuksi epäiltävää omaisuutta. Osa anastetusta omaisuudesta oli peräisin S- marketin hyllyltä. Miehellä oli useita etsintäkuulutuksia perässään, minkä vuoksi poliisipartio joutui kyyditsemään miehen poliisilaitokselle. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon yleisellä paikalla.RIIHIMÄKIKeski- ikäinen mies kuljetti ajoneuvoyhdistelmää iltapäivällä Helsinginväylällä. Yhdistelmään lastattu vaarallisia aineita sisältänyt kuorma oli kiinnitetty puutteellisesti. Miehen epäillään syyllistyneen vaarallisten aineiden kuljetusrikkomukseen. 

Hämeen poliisilla oli tehtäviä ympäri kihlakuntaa.

HOLLOLA
Nuori mies yritti anastaa tavaroita illalla Hollolan Prismasta. Mies oli syönyt suklaapatukoita sovituskopissa ja hän oli pukenut liikkeessä vaatteita päälleen. Miehellä oli tarkoitus poistua liikkeestä maksamatta tuotteita. Turvallisuustarkastusta tehtäessä miehen hallusta löytyi kaasusumutin. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja lievään ampuma- aserikokseen.  

HÄMEENLINNA
Poliisipartion tehdessä nuorelle miehelle turvallisuustarkastusta Idänpään S-marketin pihalla illalla, miehen hallusta löytyi puukko ja anastetuksi epäiltävää omaisuutta. Osa anastetusta omaisuudesta oli peräisin S- marketin hyllyltä. Miehellä oli useita etsintäkuulutuksia perässään, minkä vuoksi poliisipartio joutui kyyditsemään miehen poliisilaitokselle. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon yleisellä paikalla.

RIIHIMÄKI
Keski- ikäinen mies kuljetti ajoneuvoyhdistelmää iltapäivällä Helsinginväylällä. Yhdistelmään lastattu vaarallisia aineita sisältänyt kuorma oli kiinnitetty puutteellisesti. Miehen epäillään syyllistyneen vaarallisten aineiden kuljetusrikkomukseen.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory