Poliisia paenneen auto löytyi kolaroituna – kesäisillä teillä ja vesillä reiluja ylinopeuksia

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi on kohdannut menneellä viikolla lukuisia reilua ylinopeutta ajavia motoristeja. Lisäksi kerromme viikkotiedotteessa takaa-ajosta Espoossa ja Metsähallituksen kanssa toteutetusta vesiliikenne- ja erävalvonnasta.Takaa-ajo EspoonväylälläPoliisipartio havaitsi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 24.7. ylinopeutta ajavan ajoneuvon Espoonväylällä. Poliisin kytkiessä pysäytysvalon päälle kuljettaja kiihdytti yhä auton nopeutta. Partio seurasi ajoneuvoa, joka katosi välillä näkyvistä ja jäi tavoittamatta.Myöhemmin yöllä hätäkeskukselta tuli ilmoitus Mestarintunnelissa tapahtuneesta kolarista. Ajoneuvo oli mennyt ajokelvottomaksi ja kaksi henkilöä oli poistunut paikalta. Poliisi tutkii nyt tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Yhteistyövalvonnassa Metsähallituksen kanssa tavattiin ruorijuoppoLauantaina ja sunnuntaina 22.-23.7. poliisi suoritti vesiliikenne- ja erävalvontaa yhteistyössä Metsähallituksen kanssa. Länsi-Uudenmaan poliisilla oli viikonlopun valvonnassa käytössä Helsingin poliisilaitoksen vesiskootteri. Kansalaiset olivat liikkeellä hyvissä ja yhteistyökykyisissä tunnelmissa.Jonkin verran huomautettavaa osassa venekunnista kuitenkin oli. Poliisi kohtasi esimerkiksi joitakin ylinopeuksia, sammutin- ja pelastusliivipuutteita sekä ruorijuoppo.Tieliikenteessä korostuivat kaahaavat motoristitMaanantaista perjantaihin 17.-21.7. poliisi valvoi raskasta liikennettä. Viiden valvontapäivän aikana poliisi joutui kirjoittamaan useita sakkoja erinäisistä puutteista muun muassa ajo- ja lepoaikoihin liittyen.Muun tieliikenteen osalta korostuivat ylinopeudet. Esimerkiksi torstaina Kirkkonummella pakettiauton kuljettaja ajoi Turuntiellä 95 km/h alueella, jonka rajoitus on 50 km/h. Lohjalla valtatie 1:llä toinen kuljettaja osoitti törkeää piittaamattomuutta ajamalla 132 km/h alueella, jonka rajoitus on 80 km/h.Perjantaina moottoripyöräilijä kaahasi päihtyneenä valtatie 1:llä 213 km/h alueella, jonka rajoitus on 120 km/h. Karkkilassa valtatie 2:lla toinen motoristi ajoi 100 km/h nopeusrajoitusalueella 147 km/h tuntivauhtia ja kolmas 165 km/h nopeudella.

Länsi-Uudenmaan poliisi on kohdannut menneellä viikolla lukuisia reilua ylinopeutta ajavia motoristeja. Lisäksi kerromme viikkotiedotteessa takaa-ajosta Espoossa ja Metsähallituksen kanssa toteutetusta vesiliikenne- ja erävalvonnasta.

Takaa-ajo Espoonväylällä

Poliisipartio havaitsi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 24.7. ylinopeutta ajavan ajoneuvon Espoonväylällä. Poliisin kytkiessä pysäytysvalon päälle kuljettaja kiihdytti yhä auton nopeutta. Partio seurasi ajoneuvoa, joka katosi välillä näkyvistä ja jäi tavoittamatta.

Myöhemmin yöllä hätäkeskukselta tuli ilmoitus Mestarintunnelissa tapahtuneesta kolarista. Ajoneuvo oli mennyt ajokelvottomaksi ja kaksi henkilöä oli poistunut paikalta. Poliisi tutkii nyt tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Yhteistyövalvonnassa Metsähallituksen kanssa tavattiin ruorijuoppo

Lauantaina ja sunnuntaina 22.-23.7. poliisi suoritti vesiliikenne- ja erävalvontaa yhteistyössä Metsähallituksen kanssa. Länsi-Uudenmaan poliisilla oli viikonlopun valvonnassa käytössä Helsingin poliisilaitoksen vesiskootteri. Kansalaiset olivat liikkeellä hyvissä ja yhteistyökykyisissä tunnelmissa.

Jonkin verran huomautettavaa osassa venekunnista kuitenkin oli. Poliisi kohtasi esimerkiksi joitakin ylinopeuksia, sammutin- ja pelastusliivipuutteita sekä ruorijuoppo.

Tieliikenteessä korostuivat kaahaavat motoristit

Maanantaista perjantaihin 17.-21.7. poliisi valvoi raskasta liikennettä. Viiden valvontapäivän aikana poliisi joutui kirjoittamaan useita sakkoja erinäisistä puutteista muun muassa ajo- ja lepoaikoihin liittyen.

Muun tieliikenteen osalta korostuivat ylinopeudet. Esimerkiksi torstaina Kirkkonummella pakettiauton kuljettaja ajoi Turuntiellä 95 km/h alueella, jonka rajoitus on 50 km/h. Lohjalla valtatie 1:llä toinen kuljettaja osoitti törkeää piittaamattomuutta ajamalla 132 km/h alueella, jonka rajoitus on 80 km/h.

Perjantaina moottoripyöräilijä kaahasi päihtyneenä valtatie 1:llä 213 km/h alueella, jonka rajoitus on 120 km/h. Karkkilassa valtatie 2:lla toinen motoristi ajoi 100 km/h nopeusrajoitusalueella 147 km/h tuntivauhtia ja kolmas 165 km/h nopeudella.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory