Potnapekan vaunu kaatui Oulussa

NordenBladet — Oulussa Merikoskenkadulla kumirenkailla kulkeva kaupunkijunan Potnapekan viimeinen vaunu kaatui liikenteessä.Tapahtumapaikka Merikoskenkadun ja Koskitien risteys, kaatuminen tapahtuiristeysalueella kaupunkiin menevällä oikeanpuoleisella kaistalla. Potnapekka teki u-käännöksen risteyksessä. Potnapekka oli tulossa keskustan suunnasta ja oli matkalla Raatinsaareeen. Kuljettaja ei ollut tätä kaatumista havainnut hetivaan ajoi vielä noin 50m raahaten vaunua kyljellään perässä jonka jälkeen olipysähtynyt.Kaatuneessa vaunussa oli yhteensä kahdeksan henkilöä. Viisi matkustajaa kävi tarkastamassa vammojaan lääkäripäivystyksessä, vammat olivat lieviä ruhjeita ja naarmuja. Poliisi tutkii tapahtumaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Oulussa Merikoskenkadulla kumirenkailla kulkeva kaupunkijunan Potnapekan viimeinen vaunu kaatui liikenteessä.

Tapahtumapaikka Merikoskenkadun ja Koskitien risteys, kaatuminen tapahtui
risteysalueella kaupunkiin menevällä oikeanpuoleisella kaistalla. Potnapekka teki u-käännöksen risteyksessä. Potnapekka oli tulossa keskustan suunnasta ja oli matkalla Raatinsaareeen. Kuljettaja ei ollut tätä kaatumista havainnut heti
vaan ajoi vielä noin 50m raahaten vaunua kyljellään perässä jonka jälkeen oli
pysähtynyt.

Kaatuneessa vaunussa oli yhteensä kahdeksan henkilöä. Viisi matkustajaa kävi tarkastamassa vammojaan lääkäripäivystyksessä, vammat olivat lieviä ruhjeita ja naarmuja. 

Poliisi tutkii tapahtumaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory