Pohjanmaan poliisilla 546 tehtävää viikonloppuna

NordenBladet — Viikonloppuna poliisia työllistivät perinteiset viikonlopputehtävät, eli pahoinpitelyt sekä eri tasoiset rattijuopumukset. Myös useita liikenneturvallisuuden vaarantamisia todettiin. Kiinniotettuna on ollut yhteensä 42 henkilöä, joista 12 rikosperusteisesti.

Viikonloppuna poliisia työllistivät perinteiset viikonlopputehtävät, eli pahoinpitelyt sekä eri tasoiset rattijuopumukset. Myös useita liikenneturvallisuuden vaarantamisia todettiin. Kiinniotettuna on ollut yhteensä 42 henkilöä, joista 12 rikosperusteisesti.

Pohjanmaan poliisin viikonloppu oli tavanomainen mutta töitä oli silti riittävästi. Pahoinpitelyistä kirjattiin viikonloppuna 16 rikosilmoitusta. Suurin osa pahoinpitelyistä tapahtuivat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta yksityisillä paikoilla. Rattijuoppoja otettiin kiinni 16 ja peräti kahdeksan näistä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Vahingontekojen määrä oli 9 kappaletta. Viikonloppuna vahingonteon kohteena oli pääasiassa autoja, mutta myös muuta omaisuutta rikottiin.

Myös useita liikenneturvallisuuden vaarantamisia todettiin, yhteensä 45 kappaletta, joista neljä kappaletta törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia. Muutamassa tapauksessa kyseessä oli kuljettaja, joka epäillään myös rattijuopumuksesta ja useassa tapauksessa kuljettaja oli ajanut reilua ylinopeutta. Viikonloppuna poliisi kirjasi 9 ilmoitusta kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Eläinonnettomuuksien määrä oli kaksi kappaletta, kummassakin tapauksessa oli kyse hirvikolarista.

Lisäksi valvonnassa paljastui huumausainerikoksia, yhteensä 17 kappaletta.

Kesätapahtumat työllistivät viikonloppuna poliisia, mutta sekä Seinäjoen Vauhtiajot että Pietarsaaren Jaakon Päivät ovat sujuneet suhteellisen rauhallisesti, yleisömäärä huomioon ottaen. Poliisia työllistivät erityisesti päihtyneet henkilöt ja erilaiset häiriötehtävät, jotka ovat tapahtuneet tapahtuma-alueella tai sen läheisyydessä. Näistä kesätapahtumista on viikonloppuna kirjattu vain yksi ilmoitus pahoinpitelystä.

Uudessakaarlepyyssä sattunut asunnon tulipalo työllisti poliisia useita tunteja sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Asunto paloi, ja yksi henkilö menehtyi. Tapahtuneesta ei ole muuta esille nostettavaa tässä vaiheessa.

Viikonlopun vakavin tapahtuma sattui aikaisin lauantai- aamulla Seinäjoella. Kaksi henkilöä sai liikenneonnettomuudessa surmansa. Poliisilla on syytä epäillä, että ajoneuvoa on kuljetettu huomattavaa ylinopeutta ennen törmäystä. Ajoneuvo tuhoutui ulosajossa täysin. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuolemansyyn selvittämisenä. Asiasta ei tiedoteta enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory