Mika Moring vapautettiin tutkintavankeudesta

NordenBladet — Henkirikoksesta epäilty Mika Moring vapautettiin tutkintavankeudesta poliisin päätöksellä.Helsingin poliisi katsoo, että tutkintavankeuden jatkaminen ei ole enää välttämätöntä esitutkinnan turvaamiseksi. Moringia epäillään kuitenkin edelleen henkirikoksesta, josta poliisi on tiedottanut ensimmäisen kerran joulukuussa 2022.Mika Moring suorittaa edelleen usean vuoden vankeusrangaistusta seksuaalirikoksista.Poliisi jatkaa edelleen epäillyn tapon esitutkintaa. Tapauksesta ei ole toistaiseksi uutta kerrottavaa. Esitutkinnasta tiedotetaan seuraavan kerran, jos ilmenee uusia seikkoja, joita on mahdollista tai tarpeellista avata julkisuuteen.Poliisi epäilee yhtä henkilöä henkirikoksesta ja pyytää havaintoja kadonneesta Katja Miinalaisesta – PoliisiPoliisi jatkaa epäillyn henkirikoksen tutkintaa – PoliisiPoliisi tutkii edelleen elokuun puolivälin jälkeen tapahtunutta henkirikosta – PoliisiPoliisi pyytää vihjeitä epäiltyyn henkirikokseen tarkennetuilta alueilta – Poliisi

Henkirikoksesta epäilty Mika Moring vapautettiin tutkintavankeudesta poliisin päätöksellä.

Helsingin poliisi katsoo, että tutkintavankeuden jatkaminen ei ole enää välttämätöntä esitutkinnan turvaamiseksi. Moringia epäillään kuitenkin edelleen henkirikoksesta, josta poliisi on tiedottanut ensimmäisen kerran joulukuussa 2022.

Mika Moring suorittaa edelleen usean vuoden vankeusrangaistusta seksuaalirikoksista.

Poliisi jatkaa edelleen epäillyn tapon esitutkintaa. Tapauksesta ei ole toistaiseksi uutta kerrottavaa. Esitutkinnasta tiedotetaan seuraavan kerran, jos ilmenee uusia seikkoja, joita on mahdollista tai tarpeellista avata julkisuuteen.

Poliisi epäilee yhtä henkilöä henkirikoksesta ja pyytää havaintoja kadonneesta Katja Miinalaisesta – Poliisi
Poliisi jatkaa epäillyn henkirikoksen tutkintaa – Poliisi
Poliisi tutkii edelleen elokuun puolivälin jälkeen tapahtunutta henkirikosta – Poliisi
Poliisi pyytää vihjeitä epäiltyyn henkirikokseen tarkennetuilta alueilta – Poliisi

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory