Vaarallinen liikennekäyttäytyminen työllisti poliisia Savossa viikonloppuna

NordenBladet — Liikennerikoksia Savonlinnassa, Mikkelissä ja Varkaudessa.Lauantai-iltana Varkauden Harjurannantiellä mustaa audia kuljettaneen henkilön epäillään ajaneen huomattavaa ylinopeutta osittain vastaantulevien kaistalla. Tämä seurauksena mutkassa vastaan tullut moottoripyöräilijä oli joutunut väistämään ajautuen vastaantulijoiden kaistan yli ojaan. Moottoripyörän kuljettaja selvisi vammoitta ja moottoripyörä vähäisillä vaurioilla. Alueella on 60 km/h- nopeusrajoitus. Moottoripyörän kuljettajan arvion mukaan audilla oli vauhtia jopa 180 km/h. Niin ikään lauantai-iltana Savonlinnan Makkolassa mieshenkilö ajautunut kuljettamansa henkilöauton kanssa ulos tieltä. Mies oli kuljettanut autoa Savonlinnan suunnasta Enonkosken suuntaan, kunnes oli tuntemattomasta syystä menettänyt kuljettamansa ajoneuvon hallinnan. Tämän seurauksena ajoneuvo oli suistunut vastaantulevien kaistan yli pientareelle. Poliisi epäilee, että mies olisi ollut ajon aikana huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Mikkelissä VT 5:llä mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen kuljettamalla henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Mies oli kiinnittänyt poliisipartion huomion epävakaalla ajotavallaan. Mies puhalsi poliisin poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat.  

Liikennerikoksia Savonlinnassa, Mikkelissä ja Varkaudessa.

Lauantai-iltana Varkauden Harjurannantiellä mustaa audia kuljettaneen henkilön epäillään ajaneen huomattavaa ylinopeutta osittain vastaantulevien kaistalla. Tämä seurauksena mutkassa vastaan tullut moottoripyöräilijä oli joutunut väistämään ajautuen vastaantulijoiden kaistan yli ojaan. Moottoripyörän kuljettaja selvisi vammoitta ja moottoripyörä vähäisillä vaurioilla. Alueella on 60 km/h- nopeusrajoitus. Moottoripyörän kuljettajan arvion mukaan audilla oli vauhtia jopa 180 km/h. 

Niin ikään lauantai-iltana Savonlinnan Makkolassa mieshenkilö ajautunut kuljettamansa henkilöauton kanssa ulos tieltä. Mies oli kuljettanut autoa Savonlinnan suunnasta Enonkosken suuntaan, kunnes oli tuntemattomasta syystä menettänyt kuljettamansa ajoneuvon hallinnan. Tämän seurauksena ajoneuvo oli suistunut vastaantulevien kaistan yli pientareelle. Poliisi epäilee, että mies olisi ollut ajon aikana huumausaineiden vaikutuksen alaisena. 

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Mikkelissä VT 5:llä mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen kuljettamalla henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Mies oli kiinnittänyt poliisipartion huomion epävakaalla ajotavallaan. Mies puhalsi poliisin poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory