Jatkotiedote 19.7 klo 15.29 julkaistuun tiedotteeseen “puukotus Varkaudessa”

NordenBladet — Epäilty tekijä vangittiin Pohjois-Savon käräjäoikeudessa.Pohjois-Savon käräjäoikeus on 21.7.2023 määrännyt rikoksesta epäillyn vangittavaksi todennäköisin syin tapon yrityksestä. Tekoa tutkittiin aluksia asianimikkeellä törkeä pahoinpitely, mutta esitutkinnan edetessä asianomistajan antamien alkutietojen täsmennyttyä tutkittavana olevan teon asianimikkeeksi on 20.7.2023 muutettu tapon yritys. Perusteluna tehdylle asianimikkeen muutokselle on teräaseella tehdyn teon tekotapa sekä asianomistajan päähän kohdistetun iskun suunta ja voimakkuus. 

Epäilty tekijä vangittiin Pohjois-Savon käräjäoikeudessa.

Pohjois-Savon käräjäoikeus on 21.7.2023 määrännyt rikoksesta epäillyn vangittavaksi todennäköisin syin tapon yrityksestä. 
Tekoa tutkittiin aluksia asianimikkeellä törkeä pahoinpitely, mutta esitutkinnan edetessä asianomistajan antamien alkutietojen täsmennyttyä tutkittavana olevan teon asianimikkeeksi on 20.7.2023 muutettu tapon yritys. 
Perusteluna tehdylle asianimikkeen muutokselle on teräaseella tehdyn teon tekotapa sekä asianomistajan päähän kohdistetun iskun suunta ja voimakkuus.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory