Holtitonta ajamista Rovaniemellä

NordenBladet — Hätäkeskus antoi Rovaniemen poliisille kaksi erillistä tehtävää, missä autolla oli ajettu holtittomasti 19-20.7.2023.Hätäkeskus antoi poliisille tehtävän keskiviikkona 19.7.2023 illalla Rovaniemellä. Tehtävän mukaan autolla oli suistuttu tieltä yli kevyenliikenteenväylän ja törmätty samalla liikennemerkkiin ja valotolppaan. Poliisipartiot alkoivat selvittämään tapahtunutta ja etsimään kahta autosta poistunutta henkilöä. Partiot tapasivat myöhemmin kaksi tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.Hätäkeskus antoi poliisille tehtävän Rovaniemellä torstaina 20.7.2023 yöllä. Tehtävän mukaan autolla oli suistuttu tieltä omakotitalo alueella osuen kuusiaitaan, pihalla olleisiin tavaroihin sekä pihapuuhun. Poliisi selvittää tapahtunutta ja tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.  

Hätäkeskus antoi Rovaniemen poliisille kaksi erillistä tehtävää, missä autolla oli ajettu holtittomasti 19-20.7.2023.

Hätäkeskus antoi poliisille tehtävän keskiviikkona 19.7.2023 illalla Rovaniemellä. Tehtävän mukaan autolla oli suistuttu tieltä yli kevyenliikenteenväylän ja törmätty samalla liikennemerkkiin ja valotolppaan. Poliisipartiot alkoivat selvittämään tapahtunutta ja etsimään kahta autosta poistunutta henkilöä. Partiot tapasivat myöhemmin kaksi tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.

Hätäkeskus antoi poliisille tehtävän Rovaniemellä torstaina 20.7.2023 yöllä. Tehtävän mukaan autolla oli suistuttu tieltä omakotitalo alueella osuen kuusiaitaan, pihalla olleisiin tavaroihin sekä pihapuuhun. Poliisi selvittää tapahtunutta ja tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory