Liikennetehtäviä Pohjois-Karjalan alueella

NordenBladet — Poliisilla on alkuviikosta ollut liikennetehtäviä maakunnan alueella. Nurmeksen Kuhmontiellä henkilöauto on törmännyt tiekoneeseen ohitustilanteessa. Kiteen Joensuuntiellä henkilöauton on törmännyt hirveen.

Poliisilla on alkuviikosta ollut liikennetehtäviä maakunnan alueella. Nurmeksen Kuhmontiellä henkilöauto on törmännyt tiekoneeseen ohitustilanteessa. Kiteen Joensuuntiellä henkilöauton on törmännyt hirveen.

Liikenneonnettomuus Nurmeksessa

 

Keskiviikkona hieman ennen kello 12 Nurmeksessa Kuhmontietä pitkin Kuhmon suunnasta ajanut henkilöauton kuljettaja oli lähtenyt ohittamaan vasemmalta puolelta vasemmalle Veikontielle kääntymässä ollutta tiekonetta, jolloin törmäys tapahtui. Tiekone suistui törmäyksen voimasta ojaan. Risteystä, jossa onnettomuus tapahtui, ei ole ennalta merkitty ja tiemerkinnöillä ohittaminen on sallittua Kuhmontiellä molemmista suunnista. Henkilövahinkoja törmäyksestä ei aiheutunut, mutta molemmat ajoneuvot vaurioituvat törmäyskohdistaan.

 

Hirvikolari Kiteellä

 

Keskiviikkona noin kello 19.25 oli tapahtunut hirvikolari Joensuuntiellä Kiteellä. Joensuun suuntaan matkalla olleen henkilöauton eteen oli Huosio -ojan kohdalla tien vasemmalta puolelta tielle juossut hirvi, johon kuljettaja oli törmännyt. Kuljettaja, eikä kyydissä ollut matkustaja eivät loukkaantuneet. Henkilöauto vaurioitui siten, että se jouduttiin hinaamaan pois paikalta.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory