Traktorimönkijäonnettomuus Raumalla

NordenBladet — Eilen tiistai-iltana Pyhärannan suunnasta kohti Raumaa kulkeneen traktorimönkijän ohjaamon kyydistä oli pudonnut matkustaja kesken ajon maakuntarajan tuntumassa Valtatie 8:lla. Traktorimönkijän ohjaamossa oli ollut kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Kaikki osalliset olivat nuoria 14-16 -vuotiaita. Kyseinen ajoneuvo on rekisteröity kuljettajan lisäksi kahdelle matkustajalle. Kyydistä pudonnut loukkaantui vakavasti ja hänet toimitettiin jatkohoitoon.Poliisi selvittää onnettomuuteen johtuneita seikkoja. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei epäillä olleen osuutta asiaan. 

Eilen tiistai-iltana Pyhärannan suunnasta kohti Raumaa kulkeneen traktorimönkijän ohjaamon kyydistä oli pudonnut matkustaja kesken ajon maakuntarajan tuntumassa Valtatie 8:lla. Traktorimönkijän ohjaamossa oli ollut kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Kaikki osalliset olivat nuoria 14-16 -vuotiaita. Kyseinen ajoneuvo on rekisteröity kuljettajan lisäksi kahdelle matkustajalle. Kyydistä pudonnut loukkaantui vakavasti ja hänet toimitettiin jatkohoitoon.

Poliisi selvittää onnettomuuteen johtuneita seikkoja. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei epäillä olleen osuutta asiaan. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory