Kaakkois-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja Haminassa tapahtuneesta vahingonteosta

NordenBladet — Poliisi pyytää havaintoja Haminassa Satamakadulla ja Kesäpuistossa ma 17.7. – ti 18.7. välisenä aikana tapahtuneisiin puiden katkomisiin, repimisiin ja roskaamiseen.Poliisi pyytää havaintoja Haminassa Satamakadulla ja Kesäpuistossa ma 17.7. – ti 18.7. välisenä aikana tapahtuneisiin puiden katkomisiin, repimisiin ja roskaamiseen.Haminassa Satamakadulla on katkottu ja revitty puita irti ilmeisesti 17.7. – 18.7.2023 välisenä yönä. Lisäksi roska-astiat on tyhjennetty ja levitetty ympäri Kesäpuistoa.Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneeseen liittyen. Havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574. 

Poliisi pyytää havaintoja Haminassa Satamakadulla ja Kesäpuistossa ma 17.7. – ti 18.7. välisenä aikana tapahtuneisiin puiden katkomisiin, repimisiin ja roskaamiseen.

Poliisi pyytää havaintoja Haminassa Satamakadulla ja Kesäpuistossa ma 17.7. – ti 18.7. välisenä aikana tapahtuneisiin puiden katkomisiin, repimisiin ja roskaamiseen.
Haminassa Satamakadulla on katkottu ja revitty puita irti ilmeisesti 17.7. – 18.7.2023 välisenä yönä. Lisäksi roska-astiat on tyhjennetty ja levitetty ympäri Kesäpuistoa.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneeseen liittyen. Havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory