Helena-Reet: Häät VOL 1 – sormukset, lasten piirtämät kutsut ja itse ommeltu hääpuku ❤

Helena-Reet: Häät VOL 1 – sormukset, lasten piirtämät kutsut ja itse ommeltu hääpuku ❤

NordenBladet – Joulukuussa 2022 päätimme Allanin kanssa, että avioidumme 22.4.2023 – meidän päivänämme, jona ensi kerran tapasimme, meidän päivänämme, josta on tullut (meille) kansainvälinen rakkauden päivä. Minä rakastan Allania niin kovin, että todellakin tunsin, että meidän YKSINKERTAISESTI PITÄÄ olla naimisissa. Hänkin tunsi samoin.

En todellakaan tiedä, mitä se on, mutta me ikään kuin rakastamme toisiamme päivä päivältä yhä enemmän. ❤❤❤ Olemme olleet jo yli kolme vuotta yhdessä – mutta joka päivä, joka ilta, joka yö – joka kerta tuntuu ensimmäiseltä! Meillä on yksinkertaisesti epänormaalin hyvä olla yhdessä! Me olemme samalla aaltopituudella, me hengitämme samassa tahdissa, me ajattelemme samoja ajatuksia, me tunnemme samoja kipuja ja samoja iloja. Jos satutte lukemaan jonkun tunnetun runoilijan rakkausrunoja – niin ne kaikki (kaikki, jotka eivät ole sydäntä särkevän surullisia), ovat kuin olisivat meistä! 🙂 Meidän suhteessamme on niin paljon toivoa, lapsellisuutta, voimaa ja uskoa!Minulla on/oli jostain syystä sellainen tunne (huono aavistus), että mitä upeammat ja mahtavammat häät, sitä nopeampi ero. Täysin sairasta, en tiedä, miksi minulla oli sellainen tunne niin voimakkaasti, mutta sen tunteen ansiosta en halunnut suuria häitä. Tässä minun ja Allanin mielipiteet menivät ensimmäistä kertaa elämässä ristiin. Hän olisi halunnut kutsua kaikki 200+ ystäväänsä, mutta minusta kaksikin ystävää (paljon enempää minulla ei niitä juuri olekaan) tuntui paljolta. Halusin erittäin intiimit ja hiljaiset häät (vain ensimmäisen piirin sukulaiset eli siis vanhemmat ja sisarukset). Allanin tahto yleensä aina voittaa, mutta tällä kertaa voitin minä. Sain ihmeen kauniit kotoiset ja yksinkertaiset häät!!! I am so so happy!!!

LISÄKSI, valehtelisin, jos en sanoisi sitä… EN PIDÄ rahan kuluttamisesta tarpeettomiin asioihin (esimerkiksi hirveän kalliiseen hääpukuun, jota käytetään vain yhtenä päivänä elämän aikana). Minusta se tuntuu täysin turhalta ja epäkäytännölliseltä. En tiedä, miten rikas pitäisi olla, että voisi sellaista turhuutta itselleen sallia. Niinpä päätin, että ompelen oman hääpukuni itse… ja sellaisen, että voin käyttää sitä kauniina kesäiltoina joskus jatkossakin. En ole missään tapauksessa rikas, mutta mitä rikkaampi olen, sitä vähemmän tunnen halua HEITTÄÄ RAHAA menemään.

Uskon, että suuri rakkaus on häiden arvoinen! Häiden ei kuitenkaan pitäisi tarkoittaa yhdellekään nuorelle parille 20 vuoden velkataakkaa tai älytöntä tuhlausta.

Kun kaikki tämä on sanottu… siirrymme aiheeseen meidän häämme ja kustannuksemme:

Vihkisormukset ostimme Kullasepa-kadulta Tallinnan vanhasta kaupungista Raatihuoneen torin ja Harju-kadun välissä olevasta kultakaupasta (Kullasepa-katu 3). Meille oli tärkeää, että sormus näyttää perinteiseltä vihkisormukselta – joten emme halunneet mitään koriste-esineitä jne. Tahdoimme, että sitä sormusta käytettäessä olisi jo kaukaa nähtävissä, että se on VIHKISORMUS.


Kutsut uskoimme lasten huoleksi. Ivanka Shsohana ja Estella Elisheva tekivät ihmeen suloiset ja omaperäiset itse piirretyt kortit kaikille häihin kutsutuille:


Hääpuku / morsiuspuku:
En voi sanoa, että ompelin sen itse, mutta tuunasin sen itse! Tilasin AliExpressistä kevyen ja edullisen kesämekon, johon lisäsin samoin AliExpressistä tilattuja pitsejä, koristeita ja koristeompeleita. Tulos oli erittäin kiva-retro-mukava ja minulle ominainen. Itse ommeltu hääpuku korostaa kuulemma naisellisuutta, hentoutta ja avio-onnea! 🙂


Tämä tältä kertaa! Rakastan teitä paljon! Halauksia!
Rakkaus on kaikkein kaunein asia maailmassa, rakkaus on kaikkein suurin voima!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory