Uusia nimityksiä rikostarkastajan ja poliisilakimiehen virkoihin

NordenBladet — Sisä-Suomen poliisilaitoksessa on tehty kaksi uutta keskeistä nimitystä. Poliisilakimies Jarkko Maksniemi on nimitetty poliisilaitoksen poliisilakimieheksi. Aluesyyttäjä ja varatuomari Antti Stenvall on nimitetty rikostarkastajaksi.Antti Stenvall nimitetty rikostarkastajan virkaanAluesyyttäjä, varatuomari Antti Stenvall on nimitetty 1. elokuuta 2023 lukien rikostarkastajan virkaan. Rikostarkastaja toimii linjajohtajan alaisena oikeudellisessa asiantuntijatehtävässä avustaen poliisitoimintaa koko poliisilaitoksen laajuudelta. Stenvallin virkapaikka on Tampereella ja hänen tehtävänsä on toimia poliisilaitoksen operatiivisena lakimiehenä keskittyen pääasiassa rikostorjunnan asioihin. Antti Stenvall on valmistunut oikeustieteen maisteriksi vuonna 2013. Ennen valmistumistaan Stenvallilla on kokemusta poliisin miehistötehtävistä sekä toimimisesta tutkinnanjohtajana poliisin alipäällystövirassa. Lakiopintojensa jälkeen Stenvall on toiminut sekä syyttäjänä että asianajotehtävissä lupalakimiehenä. Hän on suorittanut tuomioistuinharjoittelun vuonna 2015 ja saanut varatuomarin arvon. Poliisilaitoksella on näin ollen kaksi operatiivista lakimiestä. Komisario Mikko Porvali jatkaa toisena viranhaltijana vastaten koko oikeudellisesta asiantuntijatoiminnosta. Hänen virkapaikkansa on Jyväskylässä.Jarkko Maksniemi nimitetty poliisilakimiehen virkaanPoliisilakimies Jarkko Maksniemi on nimitetty 1. lokakuuta 2023 lukien Sisä-Suomen poliisilaitoksen poliisilakimieheksi. Poliisilakimies toimii poliisilaitoksen oikeudellisena asiantuntijana. Hän johtaa poliisilaitoksen oikeusyksikköä sekä valvoo ja kehittää yksikön toimintaa. Poliisilakimiehen vastuulla on poliisilaitoksen edustaminen tuomioistuimessa riita- ja rikosasioissa. Poliisilakimies toimii lisäksi sisäisen tarkastuksen yhdyshenkilönä ja hänen vastuullaan on virkamiesoikeudellisten kurinpito- ja turvaamistoimien valmistelu. Maksniemen virkapaikka on Tampereella. Jarkko Maksniemi on suorittanut poliisin perustutkinnon vuonna 1999. Myöhemmin hän on suorittanut hallintotieteiden sekä oikeustieteen maisterin tutkinnot. Maksniemi on työskennellyt rikosylikomisariona Oulun poliisilaitoksessa vuodesta 2010, jossa hän tällä hetkellä hän toimii poliisilakimiehenä. Maksniemi on työskennellyt myös Syyttäjälaitoksen aluesyyttäjänä sekä Kainuun käräjäoikeuden käräjänotaarina.  

Sisä-Suomen poliisilaitoksessa on tehty kaksi uutta keskeistä nimitystä. Poliisilakimies Jarkko Maksniemi on nimitetty poliisilaitoksen poliisilakimieheksi. Aluesyyttäjä ja varatuomari Antti Stenvall on nimitetty rikostarkastajaksi.

Antti Stenvall nimitetty rikostarkastajan virkaan

Aluesyyttäjä, varatuomari Antti Stenvall on nimitetty 1. elokuuta 2023 lukien rikostarkastajan virkaan. Rikostarkastaja toimii linjajohtajan alaisena oikeudellisessa asiantuntijatehtävässä avustaen poliisitoimintaa koko poliisilaitoksen laajuudelta. Stenvallin virkapaikka on Tampereella ja hänen tehtävänsä on toimia poliisilaitoksen operatiivisena lakimiehenä keskittyen pääasiassa rikostorjunnan asioihin. 

Antti Stenvall on valmistunut oikeustieteen maisteriksi vuonna 2013. Ennen valmistumistaan Stenvallilla on kokemusta poliisin miehistötehtävistä sekä toimimisesta tutkinnanjohtajana poliisin alipäällystövirassa. Lakiopintojensa jälkeen Stenvall on toiminut sekä syyttäjänä että asianajotehtävissä lupalakimiehenä. Hän on suorittanut tuomioistuinharjoittelun vuonna 2015 ja saanut varatuomarin arvon. 

Poliisilaitoksella on näin ollen kaksi operatiivista lakimiestä. Komisario Mikko Porvali jatkaa toisena viranhaltijana vastaten koko oikeudellisesta asiantuntijatoiminnosta. Hänen virkapaikkansa on Jyväskylässä.

Jarkko Maksniemi nimitetty poliisilakimiehen virkaan

Poliisilakimies Jarkko Maksniemi on nimitetty 1. lokakuuta 2023 lukien Sisä-Suomen poliisilaitoksen poliisilakimieheksi. Poliisilakimies toimii poliisilaitoksen oikeudellisena asiantuntijana. Hän johtaa poliisilaitoksen oikeusyksikköä sekä valvoo ja kehittää yksikön toimintaa. Poliisilakimiehen vastuulla on poliisilaitoksen edustaminen tuomioistuimessa riita- ja rikosasioissa. Poliisilakimies toimii lisäksi sisäisen tarkastuksen yhdyshenkilönä ja hänen vastuullaan on virkamiesoikeudellisten kurinpito- ja turvaamistoimien valmistelu. Maksniemen virkapaikka on Tampereella. 

Jarkko Maksniemi on suorittanut poliisin perustutkinnon vuonna 1999. Myöhemmin hän on suorittanut hallintotieteiden sekä oikeustieteen maisterin tutkinnot. Maksniemi on työskennellyt rikosylikomisariona Oulun poliisilaitoksessa vuodesta 2010, jossa hän tällä hetkellä hän toimii poliisilakimiehenä. Maksniemi on työskennellyt myös Syyttäjälaitoksen aluesyyttäjänä sekä Kainuun käräjäoikeuden käräjänotaarina. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory