Viranomaiset suorittivat viikolla 28 yhteistoiminnassa kausityönvalvontaa Etelä-Karjalassa

NordenBladet — Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen ulkomaalaisyksikkö, Kaakkois-Suomen rajavartiosto, Aluehallintovirasto, Etelä-Karjalan pelastuslaitos ja Verohallinto suorittivat yhteistyönä valvontaa Etelä-Karjalan alueen marjatiloihin, missä on työllistettyinä kausityöntekijöitä.Valvontaa kohdennettiin ulkomaalaisten työntekijöiden maassa oleskelun edellytyksiin sekä työntekijöiden työ- ja muihin olosuhteisiin. Pelastusviranomainen valvoo pelastuslain ja kemikaaliturvallisuuslain velvoitteita. Valvonnan pääpaino on majoitus- ja leirintätoimintaan liittyvien palo- ja poistumisturvallisuuden, avotuleen ja nestekaasuihin liittyvissä asioissa.Rajavartiosto valvoo ulkomaalaislain säädösten noudattamista mm. maassa oleskelun laillisuuden tarkastamista muiden tehtäviensä ohessa.Valvonnan yhteydessä annettiin yrittäjille toimintaohjeita niissä asioissa, missä todettiin puutteita. Muihin toimenpiteisiin valvonta ei antanut aihetta.  Vakavia puutteita valvonnassa ei havaittu. 

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen ulkomaalaisyksikkö, Kaakkois-Suomen rajavartiosto, Aluehallintovirasto, Etelä-Karjalan pelastuslaitos ja Verohallinto suorittivat yhteistyönä valvontaa Etelä-Karjalan alueen marjatiloihin, missä on työllistettyinä kausityöntekijöitä.

Valvontaa kohdennettiin ulkomaalaisten työntekijöiden maassa oleskelun edellytyksiin sekä työntekijöiden työ- ja muihin olosuhteisiin. 
Pelastusviranomainen valvoo pelastuslain ja kemikaaliturvallisuuslain velvoitteita. Valvonnan pääpaino on majoitus- ja leirintätoimintaan liittyvien palo- ja poistumisturvallisuuden, avotuleen ja nestekaasuihin liittyvissä asioissa.
Rajavartiosto valvoo ulkomaalaislain säädösten noudattamista mm. maassa oleskelun laillisuuden tarkastamista muiden tehtäviensä ohessa.
Valvonnan yhteydessä annettiin yrittäjille toimintaohjeita niissä asioissa, missä todettiin puutteita. Muihin toimenpiteisiin valvonta ei antanut aihetta.  Vakavia puutteita valvonnassa ei havaittu.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory