Itä-Suomen superviikonlopun tapahtumat sujuivat rauhallisesti

NordenBladet — Itä-Suomessa oli tapahtumarikas viikonloppu 14.-16.7., kun kesän suuret yleisötapahtumat keräsivät ihmisiä yhteen usealla paikkakunnalla. Poliisilla oli tehtäviä selvästi normaaliviikonloppua enemmän, mutta varsinaiset tapahtumat sujuivat poliisin näkökulmasta rauhallisesti.Poliisi osallistui muun muassa Kiuruveden Iskelmäviikolle, Suonenjoen Mansikkakarnevaaleille, St Michel raveihin Mikkelissä ja Ilosaarirockiin valvomalla yleistä järjestystä tapahtuma-alueilla ja niiden läheisyydessä. Lisäksi poliisi teki viikonlopun aikana kattavasti huumausainevalvontaa.Poliisi varautuu suuriin yleisötilaisuuksiin myös etukäteen lupahallinnon määräyksillä, turvallisuussuunnittelulla, ennalta estävällä työllä ja tehokkaalla viestinnällä. Itä-Suomen poliisi kiittää yhteistyöviranomaisia ja -toimijoita, tapahtumajärjestäjiä sekä tapahtumakävijöitä mallikkaasti sujuneesta viikonlopusta!

Itä-Suomessa oli tapahtumarikas viikonloppu 14.-16.7., kun kesän suuret yleisötapahtumat keräsivät ihmisiä yhteen usealla paikkakunnalla. Poliisilla oli tehtäviä selvästi normaaliviikonloppua enemmän, mutta varsinaiset tapahtumat sujuivat poliisin näkökulmasta rauhallisesti.

Poliisi osallistui muun muassa Kiuruveden Iskelmäviikolle, Suonenjoen Mansikkakarnevaaleille, St Michel raveihin Mikkelissä ja Ilosaarirockiin valvomalla yleistä järjestystä tapahtuma-alueilla ja niiden läheisyydessä. Lisäksi poliisi teki viikonlopun aikana kattavasti huumausainevalvontaa.

Poliisi varautuu suuriin yleisötilaisuuksiin myös etukäteen lupahallinnon määräyksillä, turvallisuussuunnittelulla, ennalta estävällä työllä ja tehokkaalla viestinnällä. 

Itä-Suomen poliisi kiittää yhteistyöviranomaisia ja -toimijoita, tapahtumajärjestäjiä sekä tapahtumakävijöitä mallikkaasti sujuneesta viikonlopusta!

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory