Rovaniemen poliisilla ollut rauhallinen viikko

NordenBladet — Poliisia ovat pääasiassa työllistäneet päihtyneet ja itsetuhoiset henkilöt sekä näpistykset.Rovaniemellä on ollut poliisin näkökulmasta rauhallinen alkuviikko. Hälytyspartioita on työllistänyt pääasiassa muutama päihtynyt ja yleistä järjestystä häiritsevä henkilö sekä näpistykset. Poliisi on myös toimittanut muutaman itsetuhoisen henkilön terveydenhuollon piiriin.Sarjasyömäri keskussairaalassaPoliisi sai perjantaina aikaisin aamulla ilmoituksen miehestä, joka oli tullut Lapin keskussairaalan ruokalaan aamupalalle ja jättänyt aterian maksamatta. Tämä oli miehelle jo kahdeksas maksamatta jätetty ruokailu. Asiaa tutkitaan lievänä petoksena. 

Poliisia ovat pääasiassa työllistäneet päihtyneet ja itsetuhoiset henkilöt sekä näpistykset.

Rovaniemellä on ollut poliisin näkökulmasta rauhallinen alkuviikko. Hälytyspartioita on työllistänyt pääasiassa muutama päihtynyt ja yleistä järjestystä häiritsevä henkilö sekä näpistykset. Poliisi on myös toimittanut muutaman itsetuhoisen henkilön terveydenhuollon piiriin.

Sarjasyömäri keskussairaalassa

Poliisi sai perjantaina aikaisin aamulla ilmoituksen miehestä, joka oli tullut Lapin keskussairaalan ruokalaan aamupalalle ja jättänyt aterian maksamatta. Tämä oli miehelle jo kahdeksas maksamatta jätetty ruokailu. Asiaa tutkitaan lievänä petoksena.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory