Hämeen liikenteessä tapahtui

NordenBladet — Hämeen poliisia työllisti liikennetehtävätLAHTIReilu 30- vuotias mies kuljetti henkilöautoa illalla Liipolassa. Miehelle suoritettu puhalluskoe antoi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo- oikeutta. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.ASIKKALAVanhempi mieshenkilö kuljetti iltapäivällä autoa Asikkalantiellä suistuen ulos tieltä ja osuen puuhun. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.JANAKKALANuorehko nainen kuljetti mopoa illalla Turengissa. Naiselle suoritettu puhalluskoe antoi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman.  Naisella ei ollut myöskään voimassaolevaa ajo- oikeutta. Nainen ei ollut yhteistyöhaluinen ja hän yritti estää toimenpiteiden suorittamista. Naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja virkamiehen vastustamiseen. 

Hämeen poliisia työllisti liikennetehtävät

LAHTI
Reilu 30- vuotias mies kuljetti henkilöautoa illalla Liipolassa. Miehelle suoritettu puhalluskoe antoi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo- oikeutta. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

ASIKKALA
Vanhempi mieshenkilö kuljetti iltapäivällä autoa Asikkalantiellä suistuen ulos tieltä ja osuen puuhun. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

JANAKKALA
Nuorehko nainen kuljetti mopoa illalla Turengissa. Naiselle suoritettu puhalluskoe antoi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman.  Naisella ei ollut myöskään voimassaolevaa ajo- oikeutta. Nainen ei ollut yhteistyöhaluinen ja hän yritti estää toimenpiteiden suorittamista. Naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja virkamiehen vastustamiseen.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory