Ryöstö Mikkelissä

NordenBladet — Mikkelissä ryöstettiin Laajalammen Sale kauppaliike lauantaina iltapäivällä noin klo 14 aikaan. Tekijä oli naamioitunut ja uhannut myyjää vasaralla.Poliisi sai ryöstöhälytyksen Mikkelissä Laajalammen Salesta lauantaina 8.7.2023 noin klo 14.14 aikaan.Kauppaan oli tullut naamioitunut mieshenkilö, joka oli mennyt kassoilla ja yrittänyt avata lukittua kassakonetta. Kassoilla ei ollut tapahtumahetkellä henkilökuntaa eikä asiakkaita. Tekijä oli vasaralla uhkaamalla saanut myyjän avaamaan kassakoneen. Ryöstösaaliiksi oli saatu pienehkön summan käteistä rahaa. Poliisi haravoi lähialuetta ja tavoitti maastosta tuntomerkkeihin sopivan henkilön. Henkilö otettiin kiinni maastosta pienen takaa-ajon jälkeen. Henkilön hallusta löydettiin epäilty tekoväline ja käteistä rahaa. Vuonna 2003 syntynyttä mieshenkilöä epäillään törkeästä ryöstöstä. Epäilty tekijä on pidätetty.Kaupan henkilökunnalle järjestettiin kriisiapua tapahtuneen jälkeen. 

Mikkelissä ryöstettiin Laajalammen Sale kauppaliike lauantaina iltapäivällä noin klo 14 aikaan. Tekijä oli naamioitunut ja uhannut myyjää vasaralla.

Poliisi sai ryöstöhälytyksen Mikkelissä Laajalammen Salesta lauantaina 8.7.2023 noin klo 14.14 aikaan.

Kauppaan oli tullut naamioitunut mieshenkilö, joka oli mennyt kassoilla ja yrittänyt avata lukittua kassakonetta. Kassoilla ei ollut tapahtumahetkellä henkilökuntaa eikä asiakkaita. Tekijä oli vasaralla uhkaamalla saanut myyjän avaamaan kassakoneen. Ryöstösaaliiksi oli saatu pienehkön summan käteistä rahaa. 

Poliisi haravoi lähialuetta ja tavoitti maastosta tuntomerkkeihin sopivan henkilön. Henkilö otettiin kiinni maastosta pienen takaa-ajon jälkeen. Henkilön hallusta löydettiin epäilty tekoväline ja käteistä rahaa. Vuonna 2003 syntynyttä mieshenkilöä epäillään törkeästä ryöstöstä. Epäilty tekijä on pidätetty.

Kaupan henkilökunnalle järjestettiin kriisiapua tapahtuneen jälkeen.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory