Poliisi epäilee varomattoman käsittelyn aiheuttaneen tulipalon Oulun Rajakylässä

NordenBladet — Oulun Rajakylässä paloi rivitalo 20. kesäkuuta. Poliisi epäilee tulipalon syttyneen varomattoman käsittelyn seurauksena.Kahdeksan asunnon rivitalo syttyi palamaan Mataratiellä Oulussa 20. kesäkuuta 2023. Paloa tutkittiin ensin palonsyyntutkintana, mutta selvittelyjen jälkeen poliisi on kirjannut tapauksesta rikosilmoituksen ja aloittanut esitutkinnan. Poliisi epäilee yhtä henkilöä varomattomasta käsittelystä.Poliisilla on käsitys siitä, mikä tulipalon on aiheuttanut, mutta se ei voi kertoa asiasta enempää esitutkinnan ollessa kesken.

Oulun Rajakylässä paloi rivitalo 20. kesäkuuta. Poliisi epäilee tulipalon syttyneen varomattoman käsittelyn seurauksena.

Kahdeksan asunnon rivitalo syttyi palamaan Mataratiellä Oulussa 20. kesäkuuta 2023. Paloa tutkittiin ensin palonsyyntutkintana, mutta selvittelyjen jälkeen poliisi on kirjannut tapauksesta rikosilmoituksen ja aloittanut esitutkinnan. Poliisi epäilee yhtä henkilöä varomattomasta käsittelystä.

Poliisilla on käsitys siitä, mikä tulipalon on aiheuttanut, mutta se ei voi kertoa asiasta enempää esitutkinnan ollessa kesken.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory