Poliisi valvoo yleistä järjestystä ja turvallisuutta Imatranajojen aikana

NordenBladet — Poliisi näkyy erilaisissa valvontatehtävissä koko tapahtuman ajan.Tapahtumaan odotetaan moottoriurheilusta kiinnostunutta yleisöä ja se saattaa ruuhkauttaa jonkin verran liikennettä taajamassa. Poliisi on varautunut mahdollisiin ruuhkiin lisäämällä liikenteenvalvontaa pääteillä ja taajamassa.Viime vuosina Imatranajot ovat sujuneet hyvin eikä isompia häiriöitä ole esiintynyt, vaikka tapahtumaan seuraamaan tulleita moottoriurheilun harrastajia ja yleisöä on ollut runsaasti. Poliisi varautuu kaikenlaisiin häiriötilanteisiin koko viikonlopun aikana.Poliisi toivottaa kaikille antoisaa ja turvallista Imatranajo-viikonloppua. 

Poliisi näkyy erilaisissa valvontatehtävissä koko tapahtuman ajan.

Tapahtumaan odotetaan moottoriurheilusta kiinnostunutta yleisöä ja se saattaa ruuhkauttaa jonkin verran liikennettä taajamassa. Poliisi on varautunut mahdollisiin ruuhkiin lisäämällä liikenteenvalvontaa pääteillä ja taajamassa.

Viime vuosina Imatranajot ovat sujuneet hyvin eikä isompia häiriöitä ole esiintynyt, vaikka tapahtumaan seuraamaan tulleita moottoriurheilun harrastajia ja yleisöä on ollut runsaasti. Poliisi varautuu kaikenlaisiin häiriötilanteisiin koko viikonlopun aikana.

Poliisi toivottaa kaikille antoisaa ja turvallista Imatranajo-viikonloppua.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory