Rattijuopumuksesta epäiltyjä tavoitettiin poliisin toimesta ympäri Etelä-Savoa

NordenBladet — Päihtyneitä liikenteessä sekä maalla, että vesillä Etelä-Savon alueellaMikkelissä poliisi suoritti liikennejuopumusvalvontaan Vanhanmäentiellä lauantaina ja pysäytti paikkakuntalaisen miehen kuljettaman auton. Noin 60-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,44 mg/l, ja hänet kuljetettiin verikokeeseen veren alkoholipitoisuuden toteamista varten. Tämän jälkeen mies määrättiin ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.**Poliisin liikenneryhmän moottoripyöräpoliisi havaitsi lauantaina Juvalla Nuutilanmäen kohdalla VT5:llä huomattavaa ylinopeutta ajaneen henkilöauton vastaantulevana (165 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h). Auton havaittiin kääntyvä rampista vanhalle viitostielle, josta se tavattiin hieman myöhemmin ja saatiin pysäytettyä. Ajoneuvon kuljettajaksi ilmeni ulkomaalainen nuorehko mies, joka puhalsi poliisiin seulonta-alkometriin 0 o/oo, mutta miehelle tehty huumausaineiden pikatesti osoittautui positiiviseksi. Mies kuljetettiin verikokeeseen. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, rattijuopumukseen sekä huumausaineen käyttörikokseen.**Hätäkeskukseen tuli ilmoitus ulosajosta Sulkavalla lauantaiaamuna. Paikalle mennyt poliisipartio ja sairaankuljetus eivät tavanneet paikalta ketään, mutta paikalla oli havaittavissa verijälkiä. Asiaa selviteltäessä ilmeni, että autoa oli kuljettanut ulkopaikkakuntalainen parikymppinen mies, joka oli loukkaantunut ulosajossa lievästi. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0, 37 mg/l ja myös huumausaineen pikatesti näytti positiivista tulosta. Mies kuljetettiin verikokeeseen ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.**Savonlinnassa Pihlajavedellä poliisin liikenneryhmän venepoliisipartio oli suorittamassa lauantain – ja sunnuntaina välisenä yönä vesiliikennevalvontaa. Valvonnan yhteydessä tavattiin kahden moottoriveneen yhdistelmä, joista toinen hinasi toista. Yhdistelmä saatiin pysäytetty ja yhdistelmän kuljettajaksi epäilty nuori mies puhallutettiin, tuloksena 0,99 mg/l. Mies kuljetettiin verikokeeseen. Miehen epäillään syyllistyneen vesiliikennejuopumukseen. 

Päihtyneitä liikenteessä sekä maalla, että vesillä Etelä-Savon alueella

Mikkelissä poliisi suoritti liikennejuopumusvalvontaan Vanhanmäentiellä lauantaina ja pysäytti paikkakuntalaisen miehen kuljettaman auton. Noin 60-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,44 mg/l, ja hänet kuljetettiin verikokeeseen veren alkoholipitoisuuden toteamista varten. Tämän jälkeen mies määrättiin ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

**

Poliisin liikenneryhmän moottoripyöräpoliisi havaitsi lauantaina Juvalla Nuutilanmäen kohdalla VT5:llä huomattavaa ylinopeutta ajaneen henkilöauton vastaantulevana (165 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h). Auton havaittiin kääntyvä rampista vanhalle viitostielle, josta se tavattiin hieman myöhemmin ja saatiin pysäytettyä. Ajoneuvon kuljettajaksi ilmeni ulkomaalainen nuorehko mies, joka puhalsi poliisiin seulonta-alkometriin 0 o/oo, mutta miehelle tehty huumausaineiden pikatesti osoittautui positiiviseksi. Mies kuljetettiin verikokeeseen. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, rattijuopumukseen sekä huumausaineen käyttörikokseen.

**

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus ulosajosta Sulkavalla lauantaiaamuna. Paikalle mennyt poliisipartio ja sairaankuljetus eivät tavanneet paikalta ketään, mutta paikalla oli havaittavissa verijälkiä. Asiaa selviteltäessä ilmeni, että autoa oli kuljettanut ulkopaikkakuntalainen parikymppinen mies, joka oli loukkaantunut ulosajossa lievästi. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0, 37 mg/l ja myös huumausaineen pikatesti näytti positiivista tulosta. Mies kuljetettiin verikokeeseen ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

**

Savonlinnassa Pihlajavedellä poliisin liikenneryhmän venepoliisipartio oli suorittamassa lauantain – ja sunnuntaina välisenä yönä vesiliikennevalvontaa. Valvonnan yhteydessä tavattiin kahden moottoriveneen yhdistelmä, joista toinen hinasi toista. Yhdistelmä saatiin pysäytetty ja yhdistelmän kuljettajaksi epäilty nuori mies puhallutettiin, tuloksena 0,99 mg/l. Mies kuljetettiin verikokeeseen. Miehen epäillään syyllistyneen vesiliikennejuopumukseen.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory