Kalajoen juhannus on työllistänyt poliisia

NordenBladet — Oulun poliisilaitoksen alueella juhannus on sujunut tehtävämääriltään vaihtelevasti. Juhannuksen juhlinta Kalajoella on aiheuttanut runsaasti poliisitehtäviä, Oulussa vesisade on rauhoittanut juhlintaa.Oulun seudulla poliisin kiire alkoi heti juhannusaattoaamuna. Päivällä alkanut ja yön yli jatkunut sade kuitenkin rauhoitti juhlia ja juhlijoita. Juhannuspäivän iltapäivään saakka Oulussa tilanne on ollut jopa rauhallinen poliisin tehtävämäärissä mitattuna. Poliisia ovat eniten työllistäneet päihtyneet henkilöt ja liikenteestä aiheutuneet tehtävät. 

Oulun poliisilaitoksen alueella juhannus on sujunut tehtävämääriltään vaihtelevasti. Juhannuksen juhlinta Kalajoella on aiheuttanut runsaasti poliisitehtäviä, Oulussa vesisade on rauhoittanut juhlintaa.

Oulun seudulla poliisin kiire alkoi heti juhannusaattoaamuna. Päivällä alkanut ja yön yli jatkunut sade kuitenkin rauhoitti juhlia ja juhlijoita. Juhannuspäivän iltapäivään saakka Oulussa tilanne on ollut jopa rauhallinen poliisin tehtävämäärissä mitattuna. Poliisia ovat eniten työllistäneet päihtyneet henkilöt ja liikenteestä aiheutuneet tehtävät. 

Kalajoella poliisilla on ollut perjantaiaamusta lauantai-iltapäivään mennessä runsaasti tehtäviä. Varsinkin perjantain ja lauantaina välisenä yönä poliisia työllistivät erilaiset tappelut, joista kirjattiin rikosilmoituksia pahoinpitelyistä. Kalajoen alueella on myös tavoitettu muutama rattijuoppo. 

Koillismaan ja Kainuun kenttäjohtoalueilla juhannus on tähän saakka ollut rauhallinen. 

Poliisi jatkaa valvontaa ja partioi erityisesti kokoontumispaikkojen läheisyydessä.  

Poliisi muistuttaa, että moottoriajoneuvon rattiin ei saa, eikä kannata lähteä väsyneenä, joten sunnuntain kotimatka kannattaa ottaa huomioon jo lauantain juhlinnassa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory