Sisä-Suomen poliisilla kiireinen juhannusyö

NordenBladet — Perjantain ja lauantain välinen yö oli partioille poikkeuksellisen kiireinen. Poliisilla on riittänyt tehtäviä laidasta laitaan, sekä Pirkanmaalla että Keski-Suomessa.Sisä-Suomen poliisilaitoksen tapahtumista työllistävin on ollut Himos Juhannus.  Festarikävijät aiheuttivat myös yöllä poliisille kymmeniä hälytystehtäviä. Poliisitehtävien hoitamiseksi on tarvittu myös venettä. Esimerkiksi Tampereen Viikinsaaresta haettiin kahteen eri otteeseen aggressiivisesti käyttäytyneitä henkilöitä, joiden hallusta takavarikoitiin teräaseita. Teräaseilla varustautuneita henkilöitä kohdattiin myös Tampereen Hervannassa, missä puukotettiin kahta ihmistä. Tekoja tutkitaan mm. tapon yrityksinä. Yön vakavin tapahtuma oli Akaassa, missä yksi henkilö menehtyi henkilöauton ulosajossa. 

Perjantain ja lauantain välinen yö oli partioille poikkeuksellisen kiireinen. Poliisilla on riittänyt tehtäviä laidasta laitaan, sekä Pirkanmaalla että Keski-Suomessa.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen tapahtumista työllistävin on ollut Himos Juhannus.  Festarikävijät aiheuttivat myös yöllä poliisille kymmeniä hälytystehtäviä. 

Poliisitehtävien hoitamiseksi on tarvittu myös venettä. Esimerkiksi Tampereen Viikinsaaresta haettiin kahteen eri otteeseen aggressiivisesti käyttäytyneitä henkilöitä, joiden hallusta takavarikoitiin teräaseita. 

Teräaseilla varustautuneita henkilöitä kohdattiin myös Tampereen Hervannassa, missä puukotettiin kahta ihmistä. Tekoja tutkitaan mm. tapon yrityksinä. Yön vakavin tapahtuma oli Akaassa, missä yksi henkilö menehtyi henkilöauton ulosajossa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory