Pohjois-Karjalan alueen tapahtumia – Rattijuopumuksia, vahingontekoja Joensuussa ja Kiteellä sekä mopon anastus Kontiolahdella

NordenBladet — Törkeä rattijuopumus Liperissä Päihtynyt alaikäinen kuljetti autoa ylinopeudella Joensuussa Kerrostalon rapun ikkuna rikottu Joensuuussa Vanhan meijerin ovi murrettu auki Kiteellä Mopo anastettu KontiolahdellaPerjantai-iltana Heinävedentiellä Liperissä epäillään henkilöauton kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta. Kuljettajan puhallustulos seulonta-alkometriin oli ollut reilusti törkeän rattijuopumusrajan ylittävä ja hänet käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi.Lauantaiyönä Karsikon rampilta Kuopion suuntaan ajaneen henkilöauton nopeudeksi mitattiin Pekkalan sillalla 128 kilometriä tunnissa rajoituksen ollessa alueella 80 kilometriä tunnissa. Kuurnankadulle pysäytetyn henkilöauton kuljettajaksi paljastui alaikäinen kuljettaja, joka puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen. Kuljettaja antoi myös väärät henkilötiedot, mutta hänen taskustaan löydetty alemman luokan ajokortti varmisti hänen henkilöllisyytensä. Kuljettajalla oli kyydissään kolme matkustajaa.Lauantaiyönä Koulukadulla Joensuussa oli rikottu kerrostalon rapun oven viereinen kaksinkertainen ikkunalasi. Ikkunalasi on kooltaan noin 1×2 metriä. Tekoon oli ilmeisimmin käytetty rappurallia. Mahdollinen epäilty tekijä tavoitettiin paikan päältä.Torstain ja perjantain välisenä iltana tai yönä oli Kiteellä murtauduttu vanhaan meijerirakennukseen. Puinen ovi oli rikottu siten, että lukko ei ollut rikkoontunut. Rakennuksessa sisällä ei ollut ketään paikalla poliisipartion tullessa sisällä, eikä rakennuksen sisällä oltu aiheutettu vahinkoa.Torstain ja perjantain välisenä aikana oli anastettu Kontiolahdella Kiveläntiellä rivitaloasunnon pihassa ollut Aprilia-merkkinen mopo. Mopon rekisteritunnus on 94-MCM. Mahdolliset havainnot mopon anastuksesta tai sen sijainnista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16.  

Törkeä rattijuopumus Liperissä Päihtynyt alaikäinen kuljetti autoa ylinopeudella Joensuussa Kerrostalon rapun ikkuna rikottu Joensuuussa Vanhan meijerin ovi murrettu auki Kiteellä Mopo anastettu Kontiolahdella

Perjantai-iltana Heinävedentiellä Liperissä epäillään henkilöauton kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta. Kuljettajan puhallustulos seulonta-alkometriin oli ollut reilusti törkeän rattijuopumusrajan ylittävä ja hänet käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi.

Lauantaiyönä Karsikon rampilta Kuopion suuntaan ajaneen henkilöauton nopeudeksi mitattiin Pekkalan sillalla 128 kilometriä tunnissa rajoituksen ollessa alueella 80 kilometriä tunnissa. Kuurnankadulle pysäytetyn henkilöauton kuljettajaksi paljastui alaikäinen kuljettaja, joka puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen. Kuljettaja antoi myös väärät henkilötiedot, mutta hänen taskustaan löydetty alemman luokan ajokortti varmisti hänen henkilöllisyytensä. Kuljettajalla oli kyydissään kolme matkustajaa.

Lauantaiyönä Koulukadulla Joensuussa oli rikottu kerrostalon rapun oven viereinen kaksinkertainen ikkunalasi. Ikkunalasi on kooltaan noin 1×2 metriä. Tekoon oli ilmeisimmin käytetty rappurallia. Mahdollinen epäilty tekijä tavoitettiin paikan päältä.

Torstain ja perjantain välisenä iltana tai yönä oli Kiteellä murtauduttu vanhaan meijerirakennukseen. Puinen ovi oli rikottu siten, että lukko ei ollut rikkoontunut. Rakennuksessa sisällä ei ollut ketään paikalla poliisipartion tullessa sisällä, eikä rakennuksen sisällä oltu aiheutettu vahinkoa.

Torstain ja perjantain välisenä aikana oli anastettu Kontiolahdella Kiveläntiellä rivitaloasunnon pihassa ollut Aprilia-merkkinen mopo. Mopon rekisteritunnus on 94-MCM. 
Mahdolliset havainnot mopon anastuksesta tai sen sijainnista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory