Poliisi joutui kertaamaan ohjeita osalle juhannuksen juhlijoista

NordenBladet — Vilkas juhannusliikenne ja juhlinnan myötä heikentynyt arviointikyky työllistivät poliisia Hämeen alueella. Poliisin vuorokauteen mahtui mm. useita rattijuopumuksia ja ylinopeuksia. Lisäksi poliisi joutui puuttumaan useisiin pahoinpitelyihin, kun juhlinta kääntyi käsirysyn puolella.LAHTI: Ala-Okeroistentiellä liikennettä valvomassa ollut poliisipartio pysäytti tarkastusta varten auton, jota kuljetti noin 30-vuotias mies. Auton kuljettaja oli ajokiellossa ja hänelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Kuljettajalla oli kyydissä kaksi matkustajaa. Tämä oli 22. kerta, kun kuljettaja jäi kiinni vuoden sisällä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kuljettajaa epäillään lisäksi rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.LAHTI: Yli 60-vuotias mies näpisteli Launeen Prismasta perinteisiä juhannustuotteita. Kassalinjan ohi meni maksamatta makkaraa, sinappia ja lonkeroa. Tämä oli vuoden sisään 12. anastusrikos, josta mies jäi kiinni. Tällä kertaa miehen matka ei jatkunut kirjallisten töiden jälkeen, vaan hänet toimitettiin vankilaan istumaan jo aikaisemmin määrättyä vankeusrangaistusta.HOLLOLA: Nostavantiellä tapahtui kahden auton peräänajo-onnettomuus pienillä nopeuksilla. Perään ajaneen auton kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin lukeman 1,07 mg/l. Kuljettajana ollut mies käytettiin verikokeissa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.HÄMEENLINNA: Noin 40-vuotiasta miestä epäillään vesiliikennejuopumuksesta. Mies kuljetti moottorivenettä Iso-Roineella, kun vesiliikenteen valvontaa suorittamassa olleet poliisipartiot pysäyttivät hänet tarkistusta varten. Mies puhalsi tarkkuusalkometriin tuloksen 0,69 mg/l.RIIHIMÄKI: Yli 30-vuotias mies näpisteli lonkeroa Riihimäen Prismasta. Mies yritti piilottaa juomansa reppuun, mutta järjestyksenvalvoja otti hänet kiinni kassalinjan jälkeen. Tämä oli miehelle seitsemäs kerta vuoden sisään, kun hän jää kiinni näpistyksestä.ORIMATTILA: Poliisipartio pysäytti Heinämaantiellä auton, jota kuljetti ajokiellossa ollut alle 30-vuotias mies. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.RIIHIMÄKI: 18-vuotias kuljettaja törmäsi talon seinään menetettyään auton hallinnan Koppelintiellä. Autossa oli kyydissä yksi matkustaja. Ajo-kiellossa ollutta kuljettajaa epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.HÄMEENLINNA: Poliisi oli suorittamassa nopeusvalvontaa valtatiellä 12, kun se mittasi lähestyvälle moottoripyörälle nopeudeksi 204 km/h alueella, jossa on 100 km/h nopeusrajoitus. Kuljettajana ollut noin 20-vuotias mies määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Vilkas juhannusliikenne ja juhlinnan myötä heikentynyt arviointikyky työllistivät poliisia Hämeen alueella. Poliisin vuorokauteen mahtui mm. useita rattijuopumuksia ja ylinopeuksia. Lisäksi poliisi joutui puuttumaan useisiin pahoinpitelyihin, kun juhlinta kääntyi käsirysyn puolella.

LAHTI: Ala-Okeroistentiellä liikennettä valvomassa ollut poliisipartio pysäytti tarkastusta varten auton, jota kuljetti noin 30-vuotias mies. Auton kuljettaja oli ajokiellossa ja hänelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Kuljettajalla oli kyydissä kaksi matkustajaa. Tämä oli 22. kerta, kun kuljettaja jäi kiinni vuoden sisällä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kuljettajaa epäillään lisäksi rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

LAHTI: Yli 60-vuotias mies näpisteli Launeen Prismasta perinteisiä juhannustuotteita. Kassalinjan ohi meni maksamatta makkaraa, sinappia ja lonkeroa. Tämä oli vuoden sisään 12. anastusrikos, josta mies jäi kiinni. Tällä kertaa miehen matka ei jatkunut kirjallisten töiden jälkeen, vaan hänet toimitettiin vankilaan istumaan jo aikaisemmin määrättyä vankeusrangaistusta.

HOLLOLA: Nostavantiellä tapahtui kahden auton peräänajo-onnettomuus pienillä nopeuksilla. Perään ajaneen auton kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin lukeman 1,07 mg/l. Kuljettajana ollut mies käytettiin verikokeissa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

HÄMEENLINNA: Noin 40-vuotiasta miestä epäillään vesiliikennejuopumuksesta. Mies kuljetti moottorivenettä Iso-Roineella, kun vesiliikenteen valvontaa suorittamassa olleet poliisipartiot pysäyttivät hänet tarkistusta varten. Mies puhalsi tarkkuusalkometriin tuloksen 0,69 mg/l.

RIIHIMÄKI: Yli 30-vuotias mies näpisteli lonkeroa Riihimäen Prismasta. Mies yritti piilottaa juomansa reppuun, mutta järjestyksenvalvoja otti hänet kiinni kassalinjan jälkeen. Tämä oli miehelle seitsemäs kerta vuoden sisään, kun hän jää kiinni näpistyksestä.

ORIMATTILA: Poliisipartio pysäytti Heinämaantiellä auton, jota kuljetti ajokiellossa ollut alle 30-vuotias mies. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

RIIHIMÄKI: 18-vuotias kuljettaja törmäsi talon seinään menetettyään auton hallinnan Koppelintiellä. Autossa oli kyydissä yksi matkustaja. Ajo-kiellossa ollutta kuljettajaa epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

HÄMEENLINNA: Poliisi oli suorittamassa nopeusvalvontaa valtatiellä 12, kun se mittasi lähestyvälle moottoripyörälle nopeudeksi 204 km/h alueella, jossa on 100 km/h nopeusrajoitus. Kuljettajana ollut noin 20-vuotias mies määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory