Nuori mies kuoli auton törmättyä seinään Klaukkalassa

NordenBladet — Hätäkeskus sai ilmoituksen henkilöauton kolarista torstainvastaisena yönä noin kello 1.30. Poliisi epäilee, että henkilöauto oli ajautunut päin seinää Klaukkalantiellä, Nurmijärvellä. Alustavan tiedon mukaan auton kuljettaja on ajanut huomattavaa ylinopeutta.Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle, autosta löytyi neljä matkustajaa, joista yksi, 19-vuotias mies oli menehtynyt. Muut matkustajat toimitettiin sairaalaan.Onnettomuuspaikka sijaitsee Klaukkalantien ja Kirkkotien risteyksen kohdilla.Poliisi selvittää tapahtumien kulkua. Kuljettajaa epäillään alustavasti törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta ja vamman tuottamuksesta. Nimikkeet voivat täsmentyä esitutkinnassa.

Hätäkeskus sai ilmoituksen henkilöauton kolarista torstainvastaisena yönä noin kello 1.30. 

Poliisi epäilee, että henkilöauto oli ajautunut päin seinää Klaukkalantiellä, Nurmijärvellä. Alustavan tiedon mukaan auton kuljettaja on ajanut huomattavaa ylinopeutta.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle, autosta löytyi neljä matkustajaa, joista yksi, 19-vuotias mies oli menehtynyt. Muut matkustajat toimitettiin sairaalaan.

Onnettomuuspaikka sijaitsee Klaukkalantien ja Kirkkotien risteyksen kohdilla.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua. Kuljettajaa epäillään alustavasti törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta ja vamman tuottamuksesta. Nimikkeet voivat täsmentyä esitutkinnassa.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory