Liikennerikoksia Joensuun ympäristössä

NordenBladet — Liperissä henkilöauton kuljettaja puhalsi rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja Kontiolahdella autoilija hurjasteli ajokorttinsa hyllylle. Joensuussa sähköskootteri viety luvatta ruutukaavalla.Keskiviikkona aamupäivällä poliisipartio pysäytti Liperissä Liperintiellä tarkastusta varten henkilöauton, jonka kuljettajan puhallustulos seulonta-alkometrin oli 1.16 promillea. Tuloksen varmentamiseksi kuljettaja käytettiin verikokeessa. Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Henkilöauton kyydissä oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Tiistaiaamuna oli Lieksantiellä Kontiolahden Uilossa useamman ajoneuvon kerrallaan ohittaneelle henkilöautolle mitattu reilu ylinopeus.  Poliisipartion tutkalla paikaltaan mittaama nopeus henkilöautolle oli ollut 161 kilometriä tunnissa rajoituksen alueella ollessa  100 kilometriä tunnissa. Nopeudessa on huomioitu jo varmuusvähennys. Kuljettajan ajokortti jäi poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Joensuussa osoitteessa Kalevankatu 4 A oli kerrostalon päädystä anastettu 7.4. – 9.6 Kontio Motor -merkkinen sähköskootteri. Skootteri oli ollut lukittuna ketjulla, joka oli myös anastettu. Skootterissa ei ollut rekisterikilpeä paikallaan. Skootterin tuntomerkit: Kullankeltaiset lokasuojat, jalkatilan etureuna suojattuna oranssilla teipillä sekä lisävarusteena takana kuljetusboksi. 

Liperissä henkilöauton kuljettaja puhalsi rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja Kontiolahdella autoilija hurjasteli ajokorttinsa hyllylle. Joensuussa sähköskootteri viety luvatta ruutukaavalla.

Keskiviikkona aamupäivällä poliisipartio pysäytti Liperissä Liperintiellä tarkastusta varten henkilöauton, jonka kuljettajan puhallustulos seulonta-alkometrin oli 1.16 promillea. Tuloksen varmentamiseksi kuljettaja käytettiin verikokeessa. Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Henkilöauton kyydissä oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta.

 

Tiistaiaamuna oli Lieksantiellä Kontiolahden Uilossa useamman ajoneuvon kerrallaan ohittaneelle henkilöautolle mitattu reilu ylinopeus.  Poliisipartion tutkalla paikaltaan mittaama nopeus henkilöautolle oli ollut 161 kilometriä tunnissa rajoituksen alueella ollessa  100 kilometriä tunnissa. Nopeudessa on huomioitu jo varmuusvähennys. Kuljettajan ajokortti jäi poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Joensuussa osoitteessa Kalevankatu 4 A oli kerrostalon päädystä anastettu 7.4. – 9.6 Kontio Motor -merkkinen sähköskootteri. Skootteri oli ollut lukittuna ketjulla, joka oli myös anastettu. Skootterissa ei ollut rekisterikilpeä paikallaan. Skootterin tuntomerkit: Kullankeltaiset lokasuojat, jalkatilan etureuna suojattuna oranssilla teipillä sekä lisävarusteena takana kuljetusboksi.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory