Poliisi teki valvontaiskun Rovaniemen liikenteeseen

NordenBladet — Poliisi kiinnitti huomiota erityisesti autoilijoiden väistämissääntöjen välinpitämättömyyteen.Poliisi määräsi maanantain ja tiistain aikana useita liikennevirhemaksuja ja sakkoja Rovaniemen keskustassa toteutetussa liikenteenvalvontaiskussa. Valvonnassa kiinnitettiin erityistä huomiota sähköpotkulaudoilla ja polkupyörillä ajamiseen jalkakäytävällä sekä suojatie- ja väistämissääntöjen noudattamiseen risteyksissä. Maksullisia seuraamuksia kirjoitettiin autoilijoille, jotka eivät antaneet esteetöntä kulkua suojatielle astumassa oleville jalankulkijoille. Liikennevirhemaksuja kirjoitettiin polkupyöräilijöille ja sähköpotkulaudoilla liikkuville mm. väistämissäännön rikkomisesta sekä matkustajan kuljettamisesta sähköpotkulaudan kyydissä.Poliisi muistuttaa kulkijoita väistämissääntöjen noudattamisesta risteysalueella.

Poliisi kiinnitti huomiota erityisesti autoilijoiden väistämissääntöjen välinpitämättömyyteen.

Poliisi määräsi maanantain ja tiistain aikana useita liikennevirhemaksuja ja sakkoja Rovaniemen keskustassa toteutetussa liikenteenvalvontaiskussa. Valvonnassa kiinnitettiin erityistä huomiota sähköpotkulaudoilla ja polkupyörillä ajamiseen jalkakäytävällä sekä suojatie- ja väistämissääntöjen noudattamiseen risteyksissä. 

Maksullisia seuraamuksia kirjoitettiin autoilijoille, jotka eivät antaneet esteetöntä kulkua suojatielle astumassa oleville jalankulkijoille. Liikennevirhemaksuja kirjoitettiin polkupyöräilijöille ja sähköpotkulaudoilla liikkuville mm. väistämissäännön rikkomisesta sekä matkustajan kuljettamisesta sähköpotkulaudan kyydissä.

Poliisi muistuttaa kulkijoita väistämissääntöjen noudattamisesta risteysalueella.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory