Inarissa kateissa ollut nainen on löytynyt

NordenBladet — Helsingistä kotoisin oleva noin 70-vuotias nainen löytynyt Inarista. Hänet oli viimeksi nähty perjantaina 16. kesäkuuta ja hänet löydettiin maanantaina iltapäivällä.Nainen katosi Lapin matkallaan perjantaina 16. kesäkuuta. Ohikulkija löysi naisen maanantaina iltapäivällä noin 9 kilometrin päästä hotellista, jossa hän oli majoittunut lomallaan. Nainen oli löydettäessä suhteellisen hyvässä kunnossa olosuhteisiin nähden, vaikka hän oli ollut maastossa perjantaista asti. Nainen kuitenkin toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisi kiittää kaikkia etsintöihin osallistuneita. Tapauksesta ei tiedoteta enempää.  

Helsingistä kotoisin oleva noin 70-vuotias nainen löytynyt Inarista. Hänet oli viimeksi nähty perjantaina 16. kesäkuuta ja hänet löydettiin maanantaina iltapäivällä.

Nainen katosi Lapin matkallaan perjantaina 16. kesäkuuta. Ohikulkija löysi naisen maanantaina iltapäivällä noin 9 kilometrin päästä hotellista, jossa hän oli majoittunut lomallaan. Nainen oli löydettäessä suhteellisen hyvässä kunnossa olosuhteisiin nähden, vaikka hän oli ollut maastossa perjantaista asti. Nainen kuitenkin toimitettiin sairaalahoitoon. 

Poliisi kiittää kaikkia etsintöihin osallistuneita. Tapauksesta ei tiedoteta enempää.  

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory