Vahingonteko Joensuussa ja kauriskolari Juuassa

NordenBladet — Sunnuntai-ilta ja maanantain vastainen yö näyttäytyi poliisin silmin silmin varsin rauhalliselta Pohjois-Karjalassa. Joensuussa ruutukaavalla rikottiin ikkuna ja Juuan Nunnanlahdessa kauris jäi henkilöauton alle.Huvilakatu 26 osoitteessa rikottiin ikkuna 19.06.2023 klo 04.33 aikaan. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu parvekkeen oven lasin rikkomisesta. Tekijä oli paennut paikalta. Poliisipartio tavoitti ikkunan rikkojan läheisyydestä. Häntä epäillään vahingonteosta. Juuassa Joensuuntiellä oli kauris jäänyt auton alle 18.06.2023 klo 23.30 aikaan. Kolari tapahtui Nunnanlahdessa. Kauris oli kaatunut tielle, mutta oli paennut paikalta, auto ei vaurioitunut, eikä henkilövahinkoja tullut. Riistamiehet hälytettiin selvittämään kauriin kohtaloa. 

Sunnuntai-ilta ja maanantain vastainen yö näyttäytyi poliisin silmin silmin varsin rauhalliselta Pohjois-Karjalassa. Joensuussa ruutukaavalla rikottiin ikkuna ja Juuan Nunnanlahdessa kauris jäi henkilöauton alle.

Huvilakatu 26 osoitteessa rikottiin ikkuna 19.06.2023 klo 04.33 aikaan. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu parvekkeen oven lasin rikkomisesta. Tekijä oli paennut paikalta. Poliisipartio tavoitti ikkunan rikkojan läheisyydestä. Häntä epäillään vahingonteosta. 

Juuassa Joensuuntiellä oli kauris jäänyt auton alle 18.06.2023 klo 23.30 aikaan. Kolari tapahtui Nunnanlahdessa. Kauris oli kaatunut tielle, mutta oli paennut paikalta, auto ei vaurioitunut, eikä henkilövahinkoja tullut. Riistamiehet hälytettiin selvittämään kauriin kohtaloa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory