Viikonloppuna Pride-tapahtumat Kotkassa ja Haminassa – poliisin muistutus turvallisuudesta

NordenBladet — Kaakkois-Suomen poliisille on ilmoitettu ensi sunnuntaina järjestettävään Haminan Pride -puistojuhlaan mahdollisesti kohdistuvasta häirinnästä. Huhu on aiheuttanut ennakkoon huolta ihmisissä.- Tilaisuuden järjestäjä vastaa järjestyksen ja turvallisuuden säilymisestä tilaisuudessa. Haminan puistojuhlan järjestäjä toimi oikein ja kertoi huolistaan poliisille. Näin olemme voineet yhdessä sopia ne toimenpiteet, joilla tapahtuman turvallisuutta on vahvistettu. Poliisi on valmiudessa turvaamaan tapahtumaa tarpeen mukaan, kertoo komisario Kalle Heijari.Kaakkois-Suomen poliisilaitos huomauttaa, että Pride-tapahtumaan tai siihen osallistuvaan henkilöön kohdistuvat rikokset voidaan tapauskohtaisesti luokitella viharikoksiksi.Aikaisemmat Kotkassa järjestetyt Pride-tapahtumat ovat poliisin näkökulmasta sujuneet erittäin rauhallisesti, eivätkä ne ole aiheuttaneet poliisille mitään tehtäviä. Haminassa tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa.Kotka Pride 2023 -puistojuhla järjestetään Kotkan Isopuistossa lauantaina 17. kesäkuuta. Hamina Pride -puistojuhla Haminan Kesäpuistossa sunnuntaina 18. kesäkuuta.

Kaakkois-Suomen poliisille on ilmoitettu ensi sunnuntaina järjestettävään Haminan Pride -puistojuhlaan mahdollisesti kohdistuvasta häirinnästä. Huhu on aiheuttanut ennakkoon huolta ihmisissä.

– Tilaisuuden järjestäjä vastaa järjestyksen ja turvallisuuden säilymisestä tilaisuudessa. Haminan puistojuhlan järjestäjä toimi oikein ja kertoi huolistaan poliisille. Näin olemme voineet yhdessä sopia ne toimenpiteet, joilla tapahtuman turvallisuutta on vahvistettu. Poliisi on valmiudessa turvaamaan tapahtumaa tarpeen mukaan, kertoo komisario Kalle Heijari.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos huomauttaa, että Pride-tapahtumaan tai siihen osallistuvaan henkilöön kohdistuvat rikokset voidaan tapauskohtaisesti luokitella viharikoksiksi.

Aikaisemmat Kotkassa järjestetyt Pride-tapahtumat ovat poliisin näkökulmasta sujuneet erittäin rauhallisesti, eivätkä ne ole aiheuttaneet poliisille mitään tehtäviä. Haminassa tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

Kotka Pride 2023 -puistojuhla järjestetään Kotkan Isopuistossa lauantaina 17. kesäkuuta. Hamina Pride -puistojuhla Haminan Kesäpuistossa sunnuntaina 18. kesäkuuta.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory