Onnettomuuspaikan raivaus haittaa muuta liikennettä Rääkkylässä

NordenBladet — Hätäkeskukseen ilmoitettiin maanantaiaamuna kello 6.53 Kiteentiellä Rääkkylässä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Onnettomuuspaikan raivaus tulee aiheuttamaan häiriötä muulle liikenteelle aamupäivällä.Poliisi on matkalla onnettomuuspaikalle ja tämän hetkisten tietojen mukaan onnettomuudessa ei ole muita osallisia kuin puutavarakuormassa ollut rekka. Onnettomuuspaikka sijaitsee Leppälammen kohdalla noin kymmenen kilometriä Rääkkylästä Kiteelle päin. Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaa tilanteen etenemisestä Twitter-tilillään @PoliisiIS.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin maanantaiaamuna kello 6.53 Kiteentiellä Rääkkylässä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Onnettomuuspaikan raivaus tulee aiheuttamaan häiriötä muulle liikenteelle aamupäivällä.

Poliisi on matkalla onnettomuuspaikalle ja tämän hetkisten tietojen mukaan onnettomuudessa ei ole muita osallisia kuin puutavarakuormassa ollut rekka. Onnettomuuspaikka sijaitsee Leppälammen kohdalla noin kymmenen kilometriä Rääkkylästä Kiteelle päin. 

Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaa tilanteen etenemisestä Twitter-tilillään @PoliisiIS.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory