Pahoinpitely, hirvikolari ja ikkunan rikkomista Pohjois-Karjalan poliisitapahtumissa

NordenBladet — Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja Ilomantsin vahingontekorikoksesta.Lauantaina aamuyöllä kello 3.25 Joensuussa Siltakadulla sijaitsevan ravintolan WC-tiloissa epäillään miehen syyllistyneen toisen miehen pahoinpitelyyn. Poliisille on ilmoitettu, että mies oli kaatanut uhrin maahan ja lyönyt häntä nyrkillä useita kertoja pään ja kasvojen alueelle. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.Lauantaina kello 00.20 oli Joensuuntiellä Kiteellä tapahtunut hirvikolari. Etelän suunnasta kohti Kiteetä matkalla olleen henkilöauton eteen oli muutama kilometri ennen Tasapään risteystä juossut tien oikealta puolelta hirvi, joka oli osunut henkilöauton kuljettajan puoleiseen etukulmaan. Törmäyksestä ei aiheutunut henkilövahinkoja ja hirvikin oli jatkanut matkaansa tien vasemmalle puolelle metsään. Riistanhoitoyhdistyksen jäljestäjät lähtivät jäljestämään törmäyksessä mahdollisesti loukkaantunutta hirveä. Henkilöauto oli vaurioitunut törmäyksessä etuosastaan, mutta säilynyt ajokuntoisena.Perjantaina kello 04.05 – 04.06 oli Mantsintiellä Ilomantsissa rikottu toimistohuoneiston ulko-oven lasi sekä tuulikaapin iso ikkuna kivellä heittämällä.Mahdolliset havainnot tekijästä tai tekijöistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16.15.  

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja Ilomantsin vahingontekorikoksesta.

Lauantaina aamuyöllä kello 3.25 Joensuussa Siltakadulla sijaitsevan ravintolan WC-tiloissa epäillään miehen syyllistyneen toisen miehen pahoinpitelyyn. Poliisille on ilmoitettu, että mies oli kaatanut uhrin maahan ja lyönyt häntä nyrkillä useita kertoja pään ja kasvojen alueelle. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Lauantaina kello 00.20 oli Joensuuntiellä Kiteellä tapahtunut hirvikolari. Etelän suunnasta kohti Kiteetä matkalla olleen henkilöauton eteen oli muutama kilometri ennen Tasapään risteystä juossut tien oikealta puolelta hirvi, joka oli osunut henkilöauton kuljettajan puoleiseen etukulmaan. Törmäyksestä ei aiheutunut henkilövahinkoja ja hirvikin oli jatkanut matkaansa tien vasemmalle puolelle metsään. Riistanhoitoyhdistyksen jäljestäjät lähtivät jäljestämään törmäyksessä mahdollisesti loukkaantunutta hirveä. Henkilöauto oli vaurioitunut törmäyksessä etuosastaan, mutta säilynyt ajokuntoisena.

Perjantaina kello 04.05 – 04.06 oli Mantsintiellä Ilomantsissa rikottu toimistohuoneiston ulko-oven lasi sekä tuulikaapin iso ikkuna kivellä heittämällä.
Mahdolliset havainnot tekijästä tai tekijöistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16.15. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory