Poliisilla laaja Subutex-huumerikostutkinta Porissa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisilaitoksen huume- ja järjestäytyneen rikollisuuden tutkintayksikkö Porissa on paljastanut vuosia kestäneen laajan Subutex-lääkkeiden myynnin.Esitutkinta sai alkunsa tammikuun lopulla, kun poliisi otti Porin keskustassa epäillyn huumausainekaupan yhteydessä kiinni ulvilalaisen noin 30-vuotiaan pariskunnan.Naisen ja miehen hallusta takavarikoitiin tuolloin vähäinen määrä amfetamiinia, 70 kappaletta Subutex-lääkettä sekä runsaasti myös muita huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä.Huumekauppaa noin neljän vuoden ajanEsitutkinnan perusteella pariskunta on myynyt suuria määriä Subutex-lääkkeitä noin neljän vuoden ajan naisen ylläpitämien Telegram- ja Wickr-pikaviestisovellusten myyntiryhmien kautta. Huumekauppaa käytiin pääasiassa Porin seudulla.– Kokonaisuudessaan kyse on yli kymmenen tuhannen Subutex-lääkkeen myynnistä. Kaupankäynnistä saatu rikoshyöty on noin 200 000 – 300 000 euroa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Lindholm.Tapaus on yksi merkittävimmistä Satakunnan alueella paljastuneista Subutex-lääkkeisiin liittyvistä huumerikostutkinnoista.Sekä naista että miestä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, ja he ovat olleet esitutkinnan ajan tutkintavankeina. Esitutkinta siirtyy syyttäjälle lähikoina.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen huume- ja järjestäytyneen rikollisuuden tutkintayksikkö Porissa on paljastanut vuosia kestäneen laajan Subutex-lääkkeiden myynnin.

Esitutkinta sai alkunsa tammikuun lopulla, kun poliisi otti Porin keskustassa epäillyn huumausainekaupan yhteydessä kiinni ulvilalaisen noin 30-vuotiaan pariskunnan.

Naisen ja miehen hallusta takavarikoitiin tuolloin vähäinen määrä amfetamiinia, 70 kappaletta Subutex-lääkettä sekä runsaasti myös muita huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä.

Huumekauppaa noin neljän vuoden ajan

Esitutkinnan perusteella pariskunta on myynyt suuria määriä Subutex-lääkkeitä noin neljän vuoden ajan naisen ylläpitämien Telegram- ja Wickr-pikaviestisovellusten myyntiryhmien kautta. Huumekauppaa käytiin pääasiassa Porin seudulla.

– Kokonaisuudessaan kyse on yli kymmenen tuhannen Subutex-lääkkeen myynnistä. Kaupankäynnistä saatu rikoshyöty on noin 200 000 – 300 000 euroa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Lindholm.

Tapaus on yksi merkittävimmistä Satakunnan alueella paljastuneista Subutex-lääkkeisiin liittyvistä huumerikostutkinnoista.

Sekä naista että miestä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, ja he ovat olleet esitutkinnan ajan tutkintavankeina. Esitutkinta siirtyy syyttäjälle lähikoina.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory