Kuparivarkaita jäi kiinni Heinolassa

NordenBladet — Hämeen poliisin vuorokausi on ollut kohtuullisen rauhallinen. Tehtäviä poliisilla oli yhteensä 191. Poliisilakiperusteisesti päihtyneitä/häiriökäyttäytyjä otettiin kiinni neljä kappaletta.LahtiPoliisi sai ilmoituksen puolen päivän aikaan päihtyneestä kuljettajasta, joka oli lähtenyt ajamaan Okeroisista kohti Orimattilaa. Kyseinen auto ajoi poliisia vastaan Uusi Orimattilantiellä. Poliisi pysäytti auton ja sen kuusikymppinen mieskuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies puhalsi tarkkuusalkometriin 0,90 mg/l. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä. LahtiPoliisi sai kahden aikaan iltapäivällä tehtävän henkilöautosta, joka on törmännyt toisen auton perään 12-tielle 4-tieltä nousevassa rampissa Pekanmäessä. Peräänajaja oli poistunut paikalta. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta peräänajon osalta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta klo 17 aikaan Renkomäessä, kun poliisi tapasi kuljettajan Renkomäen ABC:ltä ja ilmeni, että hän on ajanut sille autolla.HeinolaPuoli kymmenen aikaan aamulla poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Sahaniemessä sijaitsevalle kiinteistölle, jossa valvontakameroissa oli näkynyt ylimääräisiä henkilöitä irrottamassa putkia. Paikalle mennyt poliisipartio kuuli kiinteistön sisältä ääniä ja hallista juoksi ulos yksi mies, jonka poliisi otti kiinni. Kiinteistön sisällä toinen mies juoksi karkuun, mutta lopetti pakenemisen lopulta poliisin käskystä. Miehet olivat keränneet laatikkoon katkottua kuparikaapelia. Molemmat miehet otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta.RiihimäkiPoliisipartio pysäytti nelikymppisen miehen kuljettaman auton klo 19 aikaan illalla Pohjoisella Rautatienkadulla. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,98 promillea. Miehestä otettiin verikoe veren alkoholipitoisuuden selvittämiseksi. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Hämeen poliisin vuorokausi on ollut kohtuullisen rauhallinen. Tehtäviä poliisilla oli yhteensä 191. Poliisilakiperusteisesti päihtyneitä/häiriökäyttäytyjä otettiin kiinni neljä kappaletta.

Lahti

Poliisi sai ilmoituksen puolen päivän aikaan päihtyneestä kuljettajasta, joka oli lähtenyt ajamaan Okeroisista kohti Orimattilaa. Kyseinen auto ajoi poliisia vastaan Uusi Orimattilantiellä. Poliisi pysäytti auton ja sen kuusikymppinen mieskuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies puhalsi tarkkuusalkometriin 0,90 mg/l. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä. 

Lahti

Poliisi sai kahden aikaan iltapäivällä tehtävän henkilöautosta, joka on törmännyt toisen auton perään 12-tielle 4-tieltä nousevassa rampissa Pekanmäessä. Peräänajaja oli poistunut paikalta. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta peräänajon osalta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta klo 17 aikaan Renkomäessä, kun poliisi tapasi kuljettajan Renkomäen ABC:ltä ja ilmeni, että hän on ajanut sille autolla.

Heinola

Puoli kymmenen aikaan aamulla poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Sahaniemessä sijaitsevalle kiinteistölle, jossa valvontakameroissa oli näkynyt ylimääräisiä henkilöitä irrottamassa putkia. Paikalle mennyt poliisipartio kuuli kiinteistön sisältä ääniä ja hallista juoksi ulos yksi mies, jonka poliisi otti kiinni. Kiinteistön sisällä toinen mies juoksi karkuun, mutta lopetti pakenemisen lopulta poliisin käskystä. Miehet olivat keränneet laatikkoon katkottua kuparikaapelia. Molemmat miehet otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta.

Riihimäki

Poliisipartio pysäytti nelikymppisen miehen kuljettaman auton klo 19 aikaan illalla Pohjoisella Rautatienkadulla. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,98 promillea. Miehestä otettiin verikoe veren alkoholipitoisuuden selvittämiseksi. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory