Kolarointia ja murtoja Vakka-Suomessa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi selvittää Laitilassa viime viikon lopulla tapahtuneita liikekiinteistömurtoja. Poliisille myös ilmoitettiin kolaroinneista Uudessakaupungissa.Henkilöauto ja mopo kolaroivat torstai-iltana Kuuanvuorentiellä Uudenkaupungin Kalannissa. Kapealla tieosuudella tapahtuneessa nokkakolarissa vältyttiin vakavilta vammoilta.Torstain ja perjantain välisenä yönä Vierumäen ja Hartikkalan alueilla Laitilassa tehtiin useita liikekiinteistömurtoja. Varkaiden saalis jäi olemattomaksi. Poliisi jatkaa epäiltyjen murtojen selvittämistä.Perjantain ja lauantain välisenä yönä henkilöauton kuljettaja törmäsi valopylvääseen Pietolankadun ja Kaarikadun risteyksessä Uudessakaupungissa. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Törmäyksessä ei sattunut henkilövahinkoja.Myöhemmin kyseinen auto anastettiin paikalta. Poliisi tutkii anastusta epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkautena. 

Lounais-Suomen poliisi selvittää Laitilassa viime viikon lopulla tapahtuneita liikekiinteistömurtoja. Poliisille myös ilmoitettiin kolaroinneista Uudessakaupungissa.

Henkilöauto ja mopo kolaroivat torstai-iltana Kuuanvuorentiellä Uudenkaupungin Kalannissa. Kapealla tieosuudella tapahtuneessa nokkakolarissa vältyttiin vakavilta vammoilta.

Torstain ja perjantain välisenä yönä Vierumäen ja Hartikkalan alueilla Laitilassa tehtiin useita liikekiinteistömurtoja. Varkaiden saalis jäi olemattomaksi. Poliisi jatkaa epäiltyjen murtojen selvittämistä.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä henkilöauton kuljettaja törmäsi valopylvääseen Pietolankadun ja Kaarikadun risteyksessä Uudessakaupungissa. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Törmäyksessä ei sattunut henkilövahinkoja.

Myöhemmin kyseinen auto anastettiin paikalta. Poliisi tutkii anastusta epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory