Porissa kaapattu lapsi ja kaappaaja ovat poliisin hallussa

NordenBladet — Porin lapsikaappauksesta epäilty henkilö ja alaikäinen lapsi ovat löytyneet ulkomailta. Henkilöt ovat paikallisen poliisiviranomaisen hallussa. Lounais-Suomen poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa.Porissa kaapatuksi epäilty lapsi ja lapsen epäilty kaappaaja ovat löytyneet kansainvälisen poliisiyhteistyön avulla. Esitutkinnan alkuvaiheessa epäillystä kaappaajasta tehtiin syyttäjän antama eurooppalainen pidätysmääräys. Lisäksi epäillystä ja lapsesta laitettiin voimaan kansainväliset etsintäkuulutukset. Henkilöt ovat tällä hetkellä turvassa ja eurooppalaisen valtion poliisiviranomaisen hallussa.Poliisi ei esitutkintaa vaarantamatta voi ainakaan tässä vaiheessa kertoa maata eikä muitakaan henkilöiden löytymiseen tai kiinniottoon liittyviä yksityiskohtia.  Yhteensä neljä epäiltyäUlkomailta tavoitettu henkilö on tapauksen pääepäilty. Häntä epäillään lapsikaappauksesta ja törkeästä vapaudenriistosta, ja hän on ollut vangittuna poissaolevana 30. toukokuuta lähtien.Epäilty lapsikaappaus tapahtui 28. toukokuuta Porissa, minkä jälkeen lapsi vietiin Suomesta ulkomaille. Lapsikaappauksesta ja törkeästä vapaudenriistosta on epäiltynä yhteensä neljä henkilöä, joista yksi on vapautettu.Poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun se on esitutkinnallisesti mahdollista. 

Porin lapsikaappauksesta epäilty henkilö ja alaikäinen lapsi ovat löytyneet ulkomailta. Henkilöt ovat paikallisen poliisiviranomaisen hallussa. Lounais-Suomen poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa.

Porissa kaapatuksi epäilty lapsi ja lapsen epäilty kaappaaja ovat löytyneet kansainvälisen poliisiyhteistyön avulla. 

Esitutkinnan alkuvaiheessa epäillystä kaappaajasta tehtiin syyttäjän antama eurooppalainen pidätysmääräys. Lisäksi epäillystä ja lapsesta laitettiin voimaan kansainväliset etsintäkuulutukset. 

Henkilöt ovat tällä hetkellä turvassa ja eurooppalaisen valtion poliisiviranomaisen hallussa.

Poliisi ei esitutkintaa vaarantamatta voi ainakaan tässä vaiheessa kertoa maata eikä muitakaan henkilöiden löytymiseen tai kiinniottoon liittyviä yksityiskohtia.  

Yhteensä neljä epäiltyä

Ulkomailta tavoitettu henkilö on tapauksen pääepäilty. Häntä epäillään lapsikaappauksesta ja törkeästä vapaudenriistosta, ja hän on ollut vangittuna poissaolevana 30. toukokuuta lähtien.

Epäilty lapsikaappaus tapahtui 28. toukokuuta Porissa, minkä jälkeen lapsi vietiin Suomesta ulkomaille. Lapsikaappauksesta ja törkeästä vapaudenriistosta on epäiltynä yhteensä neljä henkilöä, joista yksi on vapautettu.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun se on esitutkinnallisesti mahdollista.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory