Kuopiossa tehtiin ilkivaltaa maanantaina

NordenBladet — Kuopiossa tyhjennettiin jauhesammutin kerrostalon portaaseen . Lisäksi liikehuoneiston ikkuna oli rikottu ja sisäpuolelle oli laitettu palava esine.Kuopiossa tyhjennettiin maanantaina noin kello 19.15 Kelkkailijantie 4 D- portaassa jauhesammutin portaaseen. Jauhetta levisi teon johdosta ylimpään kerrokseen asti. Sammutin oli otettu ilkivaltaiseen käyttöön Taivaanpankontien puolella olevan porrashuoneen kaapista. Asiaa tutkitaan vahingontekona.Kuopiossa oli rikottu maanantaina noin kello 00.40 Kalevalankatu 29 osoitteessa olevan liikehuoneiston ikkuna. Ikkunaan syntyneestä reiästä oli laitettu sisäpuolelle palava esine, joka ei onneksi ollut aiheuttanut palon siirtymistä rakenteisiin. Asiaa tutkitaan tuhotyön yrityksenä. Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.Poliisi pyytää ilmoittamaan molempiin tapahtumiin liittyviä havaintoja vihjepuhelimen numeroon 0295415232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita@suomi.fi tai soittamalla numeroon 0295455068. 

Kuopiossa tyhjennettiin jauhesammutin kerrostalon portaaseen . Lisäksi liikehuoneiston ikkuna oli rikottu ja sisäpuolelle oli laitettu palava esine.

Kuopiossa tyhjennettiin maanantaina noin kello 19.15 Kelkkailijantie 4 D- portaassa jauhesammutin portaaseen. Jauhetta levisi teon johdosta ylimpään kerrokseen asti. Sammutin oli otettu ilkivaltaiseen käyttöön Taivaanpankontien puolella olevan porrashuoneen kaapista. Asiaa tutkitaan vahingontekona.

Kuopiossa oli rikottu maanantaina noin kello 00.40 Kalevalankatu 29 osoitteessa olevan liikehuoneiston ikkuna. Ikkunaan syntyneestä reiästä oli laitettu sisäpuolelle palava esine, joka ei onneksi ollut aiheuttanut palon siirtymistä rakenteisiin. Asiaa tutkitaan tuhotyön yrityksenä. Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Poliisi pyytää ilmoittamaan molempiin tapahtumiin liittyviä havaintoja vihjepuhelimen numeroon 0295415232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita@suomi.fi tai soittamalla numeroon 0295455068.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory