Poliisille oli tarjolla tyypillisiä tehtäviä ympäri Hämettä

NordenBladet — Kuluneen vuorokauden aikana poliisipartiot joutuivat puuttumaan mm. liikenteessä tapahtuneisiin rikoksiin ja näpistyksiin.HÄMEENLINNATiiriön ABC:llä kävi näpistelemässä poliisille entuudestaan tuttu nainen. Nainen jäi kiinni ABC:n parkkipaikalla ja hänen hallustaan löytyi kaupasta anastettu alkoholi ja muu omaisuus. Turvallisuustarkastuksessa naisen hallusta löytyi myös huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä sekä kääntöveitsi. Naista epäillään näpistyksestä, huumausaineen käyttörikoksesta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.Poliisipartion ollessa hoitamassa toista tehtävää, he havaitsivat Tiiriön ABC:llä auton, joka teki nopean parkkeerauksen nähtyään poliisiauton. Kuljettajana oli ajo-oikeudeton mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin 0,67 promillea. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinin, kannabiksen ja bentsodiatsepiinien osalta. Tämä oli kuudes kerta, kun mies jäi kiinni kortitta ajosta vuoden sisään. Mies käytettiin verikokeissa ja hänet määrättiin taas uuteen ajokieltoon. Häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.RIIHIMÄKIPoliisi päätti pysäyttää henkilöauton Tehtaankadulla tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Seulonta-alkometritulos oli 0,00, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen kokaiinin osalta. Lisäksi kuljettajana ollut mies myönsi polttaneensa kannabista. Kuljettaja käytettiin verikokeissa, määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja kirjattiin epäillyksi rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.Sakonkadun ja Kaartokadun risteyksessä tapahtui onnettomuus, jossa kolmion takaa ajanut auto törmäsi polkupyörällä suojatietä pitkin ajaneeseen naiseen. Auto osui polkupyörän eturenkaaseen ja polkupyöräilijä kierähti törmäyksen seurauksena auton konepellin kautta maahan ja loukkasi jalkaansa. Polkupyöräilijällä oli kypärä, joka todennäköisesti suojasi häntä vakavammalta loukkaantumiselta. Autoa kuljettanutta naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.FORSSAPoliisipartiota ajoi Forssassa vastaan kevytmoottoripyörä, jolle mitattiin nopeudeksi 112 km/h alueella, jossa on 50 km/h nopeusrajoitus. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.LAHTIKaksi naista, joilla molemmilla on mittava anastusrikoshistoria, olivat yhdessä kauppakeskus Kärkkäisellä näpistelemässä mm. meikkejä. Toisen naisen anastaman omaisuuden arvo oli yli 500 euroa ja toisen yli 60 euroa. Vartijat ottivat naiset kiinni ja poliisi kuulusteli molemmat rikoksesta epäiltyinä.

Kuluneen vuorokauden aikana poliisipartiot joutuivat puuttumaan mm. liikenteessä tapahtuneisiin rikoksiin ja näpistyksiin.

HÄMEENLINNA
Tiiriön ABC:llä kävi näpistelemässä poliisille entuudestaan tuttu nainen. Nainen jäi kiinni ABC:n parkkipaikalla ja hänen hallustaan löytyi kaupasta anastettu alkoholi ja muu omaisuus. Turvallisuustarkastuksessa naisen hallusta löytyi myös huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä sekä kääntöveitsi. Naista epäillään näpistyksestä, huumausaineen käyttörikoksesta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.
Poliisipartion ollessa hoitamassa toista tehtävää, he havaitsivat Tiiriön ABC:llä auton, joka teki nopean parkkeerauksen nähtyään poliisiauton. Kuljettajana oli ajo-oikeudeton mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin 0,67 promillea. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinin, kannabiksen ja bentsodiatsepiinien osalta. Tämä oli kuudes kerta, kun mies jäi kiinni kortitta ajosta vuoden sisään. Mies käytettiin verikokeissa ja hänet määrättiin taas uuteen ajokieltoon. Häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

RIIHIMÄKI
Poliisi päätti pysäyttää henkilöauton Tehtaankadulla tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Seulonta-alkometritulos oli 0,00, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen kokaiinin osalta. Lisäksi kuljettajana ollut mies myönsi polttaneensa kannabista. Kuljettaja käytettiin verikokeissa, määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja kirjattiin epäillyksi rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.
Sakonkadun ja Kaartokadun risteyksessä tapahtui onnettomuus, jossa kolmion takaa ajanut auto törmäsi polkupyörällä suojatietä pitkin ajaneeseen naiseen. Auto osui polkupyörän eturenkaaseen ja polkupyöräilijä kierähti törmäyksen seurauksena auton konepellin kautta maahan ja loukkasi jalkaansa. Polkupyöräilijällä oli kypärä, joka todennäköisesti suojasi häntä vakavammalta loukkaantumiselta. Autoa kuljettanutta naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

FORSSA
Poliisipartiota ajoi Forssassa vastaan kevytmoottoripyörä, jolle mitattiin nopeudeksi 112 km/h alueella, jossa on 50 km/h nopeusrajoitus. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

LAHTI
Kaksi naista, joilla molemmilla on mittava anastusrikoshistoria, olivat yhdessä kauppakeskus Kärkkäisellä näpistelemässä mm. meikkejä. Toisen naisen anastaman omaisuuden arvo oli yli 500 euroa ja toisen yli 60 euroa. Vartijat ottivat naiset kiinni ja poliisi kuulusteli molemmat rikoksesta epäiltyinä.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory