Poliisi otti kiinni useita pahoinpitelystä ja huumausainerikoksesta epäiltyjä Kuusamossa

NordenBladet — Poliisi otti torstai-iltana kiinni useita henkilöitä, joita se epäilee pahoinpitelystä Kuusamon keskustassa sekä huumausainerikoksesta.Torstai-iltana 1. kesäkuuta Kuusamon keskustassa pahoinpideltiin henkilö kaasusumutinta ja teräasetta käyttäen. Poliisin selvittäessä asiaa tuli ilmi myös epäilty huumausainerikos. Poliisi otti tapaukseen liittyen kiinni useita henkilöitä. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille. Tehtävälle osallistui paikallisen poliisipartion lisäksi Lapin poliisilaitoksen partio.Tapahtumien kulku on pääosin poliisin tiedossa. Se tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä ja huumausainerikoksena eikä tiedota asiasta enempää.

Poliisi otti torstai-iltana kiinni useita henkilöitä, joita se epäilee pahoinpitelystä Kuusamon keskustassa sekä huumausainerikoksesta.

Torstai-iltana 1. kesäkuuta Kuusamon keskustassa pahoinpideltiin henkilö kaasusumutinta ja teräasetta käyttäen. Poliisin selvittäessä asiaa tuli ilmi myös epäilty huumausainerikos. Poliisi otti tapaukseen liittyen kiinni useita henkilöitä. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille. Tehtävälle osallistui paikallisen poliisipartion lisäksi Lapin poliisilaitoksen partio.

Tapahtumien kulku on pääosin poliisin tiedossa. Se tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä ja huumausainerikoksena eikä tiedota asiasta enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory