Koulujen päätösviikonloppu Pohjanmaalla sujui rauhallisesti

NordenBladet — Koulujen päätösviikonloppu sujui Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella edellisvuotta rauhallisemmin.Nuorisoa oli liikkeellä runsaasti ja nuoriso kokoontui tuttuihin perinteisiin paikkoihin juhlimaan.Poliisi suoritti viikonlopun aikana myös päihdevalvontaa, jonka kohderyhmänä oli alaikäiset. Päihdevalvonnassa takavarikoitiin lähinnä mietoja alkoholijuomia.Päihdevalvonnan tuloksista tiedotetaan tarkemmin valtakunnallisesti 14.06.2023. Viileästä kelistä huolimatta etenkin lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä tehtäviä oli poliisilla hoidettava runsaasti.Häiriöitä, mutta ei vakavia rikoksiaNuorison osalta selvitettiin joitain keskinäisiä riita- ja häiriötilanteita, mutta mitään vakavaa ei ole toistaiseksi tullut poliisin tietoon. Vain muutama alaikäinen päätyi poliisilakiperusteisesti poliisin säilöön.Viikonloppu rikostilastojen valossa sujui muutoinkin normaalia rauhallisemmin.Pahoinpitelyjä tuli tutkittavaksi kahdeksan kappaletta, joista kolme tapahtui yksityisasunnossa. Sunnuntai-iltapäivään mennessä nuorison kokoontumisista on kirjattu yksi pahoinpitelyilmoitus.Liikenteessä rattijuoppojaRiita- ja häiriötilanteiden osalta on mahdollista, että ilmoituksia asioista tulee poliisille myöhemmin. Liikenteessä rattijuoppoja tavoitettiin yhdeksän kappaletta, joista neljän tapauksen osalta epäillään törkeää rattijuopumusta. Viikonlopun aikaan oli päihtymyksen vuoksi kiinniotettuna kaikkiaan 28 henkilöä ja rikosperusteisesti kiinniotettuja oli 16 henkilöä. Rikosperusteiset kiinniotot liittyivät pääosin pahoinpitely- ja rattijuopumus-, sekä huumausainerikoksiin.Näiden lisäksi poliisi löysi yhdestä autosta luvattoman käsiaseen, jonka alkuperää poliisi selvittää.

Koulujen päätösviikonloppu sujui Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella edellisvuotta rauhallisemmin.

Nuorisoa oli liikkeellä runsaasti ja nuoriso kokoontui tuttuihin perinteisiin paikkoihin juhlimaan.

Poliisi suoritti viikonlopun aikana myös päihdevalvontaa, jonka kohderyhmänä oli alaikäiset. Päihdevalvonnassa takavarikoitiin lähinnä mietoja alkoholijuomia.

Päihdevalvonnan tuloksista tiedotetaan tarkemmin valtakunnallisesti 14.06.2023. 

Viileästä kelistä huolimatta etenkin lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä tehtäviä oli poliisilla hoidettava runsaasti.

Häiriöitä, mutta ei vakavia rikoksia

Nuorison osalta selvitettiin joitain keskinäisiä riita- ja häiriötilanteita, mutta mitään vakavaa ei ole toistaiseksi tullut poliisin tietoon. Vain muutama alaikäinen päätyi poliisilakiperusteisesti poliisin säilöön.

Viikonloppu rikostilastojen valossa sujui muutoinkin normaalia rauhallisemmin.

Pahoinpitelyjä tuli tutkittavaksi kahdeksan kappaletta, joista kolme tapahtui yksityisasunnossa. Sunnuntai-iltapäivään mennessä nuorison kokoontumisista on kirjattu yksi pahoinpitelyilmoitus.

Liikenteessä rattijuoppoja

Riita- ja häiriötilanteiden osalta on mahdollista, että ilmoituksia asioista tulee poliisille myöhemmin. Liikenteessä rattijuoppoja tavoitettiin yhdeksän kappaletta, joista neljän tapauksen osalta epäillään törkeää rattijuopumusta. 

Viikonlopun aikaan oli päihtymyksen vuoksi kiinniotettuna kaikkiaan 28 henkilöä ja rikosperusteisesti kiinniotettuja oli 16 henkilöä. Rikosperusteiset kiinniotot liittyivät pääosin pahoinpitely- ja rattijuopumus-, sekä huumausainerikoksiin.

Näiden lisäksi poliisi löysi yhdestä autosta luvattoman käsiaseen, jonka alkuperää poliisi selvittää.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory