Koulujen päättäjäisilta sujui Helsingissä vaihtelevasti

NordenBladet — Koulujen päättäjäisviikonloppu oli Helsingissä vilkas, mutta vakavilta teoilta vältyttiin. Lauantai-ilta Helsingissä alkoi rauhallisesti. Poliisi keskitti ennalta estävää partiointia ja yleisen järjestyksen turvaamista erityisesti nuorten suosimille alueille, kuten Kaivopuistoon ja Hietarannan uimarannalle.Poliisi puuttui ennakoivasti erityisesti nuorten alkoholinkäyttöön. Alaikäisiltä kaadettiin runsaasti alkoholipitoisia juomia pois.Eniten väkeä kokoontui illan mittaan Helsingin Kaivopuistoon, jossa meno myös muuttui illan hämärtyessä rauhattomaksi.Kaivopuistossa levottomuuksiaPoliisin tietoon tuli useita tapauksia, jossa nuoret olivat ampuneet tarkoituksella toisiaan kohti ilotulituksilla. Lisäksi juhlijoita oli heitelty pulloilla. — Kukaan ei tiettävästi loukkaantunut pulloista tai raketeista. Meno kuitenkin äitiyi sen verran levottomaksi, että puisto päätettiin tyhjentää, yön yleisjohtajana toiminut komisario Janne Laukkanen kertoo.Puiston tyhjentäminen sujui ripeästiPoliisi aloitti Kaivopuiston tyhjentämisen noin kello 23 ja siihen kului noin tunti. Puiston tyhjentämisen perusteena oli yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikoksilta ja häiriöiltä suojaaminen.Kaivopuistossa oli tapahtuma-aikaan useita tuhansia alaikäisiä nuoria.Järjestyshäiriöiden lisäksi poliisi ei kuitenkaan kirjannut rikosilmoituksia vakavammista teoista. Tunnelma kaupungilla myös rauhoittui yön mittaan.

Koulujen päättäjäisviikonloppu oli Helsingissä vilkas, mutta vakavilta teoilta vältyttiin. 

Lauantai-ilta Helsingissä alkoi rauhallisesti. Poliisi keskitti ennalta estävää partiointia ja yleisen järjestyksen turvaamista erityisesti nuorten suosimille alueille, kuten Kaivopuistoon ja Hietarannan uimarannalle.

Poliisi puuttui ennakoivasti erityisesti nuorten alkoholinkäyttöön. Alaikäisiltä kaadettiin runsaasti alkoholipitoisia juomia pois.

Eniten väkeä kokoontui illan mittaan Helsingin Kaivopuistoon, jossa meno myös muuttui illan hämärtyessä rauhattomaksi.

Kaivopuistossa levottomuuksia

Poliisin tietoon tuli useita tapauksia, jossa nuoret olivat ampuneet tarkoituksella toisiaan kohti ilotulituksilla. Lisäksi juhlijoita oli heitelty pulloilla. 

— Kukaan ei tiettävästi loukkaantunut pulloista tai raketeista. Meno kuitenkin äitiyi sen verran levottomaksi, että puisto päätettiin tyhjentää, yön yleisjohtajana toiminut komisario Janne Laukkanen kertoo.

Puiston tyhjentäminen sujui ripeästi

Poliisi aloitti Kaivopuiston tyhjentämisen noin kello 23 ja siihen kului noin tunti. Puiston tyhjentämisen perusteena oli yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikoksilta ja häiriöiltä suojaaminen.

Kaivopuistossa oli tapahtuma-aikaan useita tuhansia alaikäisiä nuoria.

Järjestyshäiriöiden lisäksi poliisi ei kuitenkaan kirjannut rikosilmoituksia vakavammista teoista. Tunnelma kaupungilla myös rauhoittui yön mittaan.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory