Kemissä tekijät kiinni törkeään varkauteen

NordenBladet — Asuntoon murtautuneen mies ja nainen otettiin kiinni ja anastettu omaisuus saatiin takaisinKemi 2.6.2023 16.00 törkeä varkausHälytyskeskukseen tuli tieto, että kahden henkilön epäillään murtautuneen yksityisasuntoon Purolankadulla. Paikalle menneen poliisipartion tutkimuksissa kävi ilmi, että asunnosta oli anastettu tietokone ja tekijät olivat poistuneet paikalta äsken autolla. Poliisi tavoitti lähistöllä olevan asunnon pihalta tuntomerkkeihin sopivan auton ja löysi epäillyt henkilöt asunnosta. Anastettu tietokone löytyi epäiltyjen käytössä olleesta autosta. Epäillyt vietiin Kemin poliisivankilaan. Toinen epäilty on 41-vuotias kemiläinen mies ja toinen 32-vuotias kemiläinen nainen. Kemi 3.6.2023 kello 05.52 törkeä rattijuopumus Hälytyskeskukseen tuli tieto, että Tervaharjulla mies ajaa autolla humalassa. Paikalle mennyt poliisipartio tavoitti miehen auton Piiponkadulta ja pysäytti auton. Kuljettajan ollut kemiläinen 21-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,91 mg/l ja hänet käytettiin tämän jälkeen verikokeessa LPKS:ssa. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokortti otettiin poliisin haltuun.Tornio 3.6.2023 kello 01.10 törkeä rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudettaPoliisipartio suoritti normaalia partiointia Tornion alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Amarinkadulla valottomana liikenteessä olevan henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Kuljettaja ollut torniolainen 23-vuotias mies puhallutettiin ja seulonta-alkometrin tulos oli 1,21 mg/l.  Mies vietiin Tornion poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,91 mg/l. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta.Tornio 30.5.2023 kello 10.00 -13.50 varkausHannulankatu 7 sijaitsevan koulun alueelta anastettiin oranssi White FAT PRo 3-merkkinen läskipolkupyörä.Poliisi suorittaa tänään koulujen ympäristössä päättäjäispäivän valvontaa.

Asuntoon murtautuneen mies ja nainen otettiin kiinni ja anastettu omaisuus saatiin takaisin

Kemi 2.6.2023 16.00 törkeä varkaus

Hälytyskeskukseen tuli tieto, että kahden henkilön epäillään murtautuneen yksityisasuntoon Purolankadulla. Paikalle menneen poliisipartion tutkimuksissa kävi ilmi, että asunnosta oli anastettu tietokone ja tekijät olivat poistuneet paikalta äsken autolla. Poliisi tavoitti lähistöllä olevan asunnon pihalta tuntomerkkeihin sopivan auton ja löysi epäillyt henkilöt asunnosta. Anastettu tietokone löytyi epäiltyjen käytössä olleesta autosta. Epäillyt vietiin Kemin poliisivankilaan. Toinen epäilty on 41-vuotias kemiläinen mies ja toinen 32-vuotias kemiläinen nainen. 

Kemi 3.6.2023 kello 05.52 törkeä rattijuopumus 
Hälytyskeskukseen tuli tieto, että Tervaharjulla mies ajaa autolla humalassa. Paikalle mennyt poliisipartio tavoitti miehen auton Piiponkadulta ja pysäytti auton. Kuljettajan ollut kemiläinen 21-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,91 mg/l ja hänet käytettiin tämän jälkeen verikokeessa LPKS:ssa. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Tornio 3.6.2023 kello 01.10 törkeä rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Tornion alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Amarinkadulla valottomana liikenteessä olevan henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Kuljettaja ollut torniolainen 23-vuotias mies puhallutettiin ja seulonta-alkometrin tulos oli 1,21 mg/l.  Mies vietiin Tornion poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,91 mg/l. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta.

Tornio 30.5.2023 kello 10.00 -13.50 varkaus
Hannulankatu 7 sijaitsevan koulun alueelta anastettiin oranssi White FAT PRo 3-merkkinen läskipolkupyörä.

Poliisi suorittaa tänään koulujen ympäristössä päättäjäispäivän valvontaa.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory