Poliisi tutkii epäiltyä lapsikaappausta Porissa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi tutkii Porissa sunnuntaina tapahtunutta epäiltyä lapsikaappausta. Epäilty tekijä on vangittu poissaolevana. Lisäksi tapaukseen liittyen on pidätetty myös toinen henkilö.Epäilty lapsikaappaus tapahtui sunnuntaina Porissa, minkä jälkeen lapsi on poliisin esitutkinnan perusteella viety ulkomaille.Poliisi ei tutkinnallisista syistä kommentoi tarkemmin, mistä maasta on kyse – ei myöskään lapsen ikää tai mahdollista sukulaissuhdetta epäiltyyn kaappaajaan.Lapsikaappauksesta epäilty henkilö vangittiin poissaolevana Satakunnan käräjäoikeudessa tiistaina.– Asiaan liittyy myös toinen henkilö, joka on tällä hetkellä pidätettynä, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Lindholm.Esitutkintaan liittyen poliisi järjesti maanantaina yhteistyössä Rajavartiolaitoksen kanssa laajat maastoetsinnät Pohjois-Satakunnassa. Etsinnät kuitenkin lopetettiin aiheettomina, eikä niitä ole enää myöhemmin ollut syytä jatkaa.Lounais-Suomen poliisi tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan torstaina.

Lounais-Suomen poliisi tutkii Porissa sunnuntaina tapahtunutta epäiltyä lapsikaappausta. Epäilty tekijä on vangittu poissaolevana. Lisäksi tapaukseen liittyen on pidätetty myös toinen henkilö.

Epäilty lapsikaappaus tapahtui sunnuntaina Porissa, minkä jälkeen lapsi on poliisin esitutkinnan perusteella viety ulkomaille.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä kommentoi tarkemmin, mistä maasta on kyse – ei myöskään lapsen ikää tai mahdollista sukulaissuhdetta epäiltyyn kaappaajaan.

Lapsikaappauksesta epäilty henkilö vangittiin poissaolevana Satakunnan käräjäoikeudessa tiistaina.

– Asiaan liittyy myös toinen henkilö, joka on tällä hetkellä pidätettynä, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Lindholm.

Esitutkintaan liittyen poliisi järjesti maanantaina yhteistyössä Rajavartiolaitoksen kanssa laajat maastoetsinnät Pohjois-Satakunnassa. Etsinnät kuitenkin lopetettiin aiheettomina, eikä niitä ole enää myöhemmin ollut syytä jatkaa.

Lounais-Suomen poliisi tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan torstaina.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory